in

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

SC ALEXCOR TRADING

 

SC ALEXCOR TRADING, titular al proiectului“ORGANIZARE DE SANTIER” aferenta proiectului „Reabilitarea drumului judetean DJ 403 intre DN 31 (Manastirea) – Luica -DN4 (Soldanu) – Radovanu (DJ 411), km 0+000 km 34+800, jud.Calarasi”  anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către A.P.M. Călărași, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului*), pentru proiectul “ORGANIZARE DE SANTIER” aferenta proiectului „Reabilitarea drumului judetean DJ 403 intre DN 31 (Manastirea) – Luica -DN4 (Soldanu) – Radovanu (DJ 411), km 0+000 km 34+800, jud.Calarasi”  propus a fi amplasat în județul Călărași, comuna Luica,,

  1. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul A.P.M. Călărași, Șoseaua Chiciului, nr. 2, jud. Călărași, în zilele de luni-vineri, între orele 10-14, precum şi la următoarea adresă de internet: www.apmcl.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

  1.   Publicul interesat poate depune propuneri în ceea ce priveşte conţinutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului, în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a A.P.M.Călărași.
0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Senatorul PNL Ciprian Pandea susține inițiativa primarul Aurel Vasile de a realiza un sediu pentru garda de intervenție a pompierilor și serviciul SMURD

Contractul pentru modernizarea drumului DN3D de la intrarea în Călărași a fost semnat astăzi