Connect with us

Anunțuri - Călărași

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

Published

on

EL PINAR AGRICULTURA S.R.L., prin imputernicit BARBU  GEORGICA, titular al proiectului: “CONSTRUIRE HALA DE STOCARE SI PRELUCRARE PLANTA DE CAPSUNI”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către A.P.M. Calarasi, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: “CONSTRUIRE HALA DE STOCARE SI PRELUCRARE PLANTA DE CAPSUNI”, propus a fi amplasat in Judetul Calarasi, comuna Roseti, strada Sportului, nr. 11, tarla 52/3, parcela 57/4, nr. cf. 2277.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul A.P.M. Calarasi Soseaua Chiciului, Nr. 2, Judetul Calarasi,  în zilele de luni-vineri,  între orele 10-14, precum şi la următoarea adresă de internet: www.apmcl.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

Prezentul anunţ va fi publicat atat  in presa cat si la sediul administratiei locale pe teritoriul careia se va realiza investitia.  

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Anunțuri - Călărași

Spațiu de închiriat pe strada Cornișei (mun. Călărași) – 80 m.p.

Published

on

Birou sală mare open space, cu înca 3 camere compartimentate, se ofera pentru închiriat. Suprafața utilă este de 80 mp. 

Spațiul are o poziționare foarte bună, fiind într-o zonă  circulată având în apropiere numeroase puncte de interes public precum: instituții bancare și de învățământ, farmacii, magazine, mijloace de transport în comun.

Detalii la telefon: 0721694648

Continue Reading

Anunțuri - Călărași

Locuri de muncă în Călărași

Published

on

Societatea Lacto Bar Agneza din Călărași angajează:

 • casier – magazinul din “Complexul Farfuria” – Magazinul alimentar din Bulevardul Eroilor , lângă sediul ANAF Călărași.
 • lucrător comercial -pentru ambele puncte de lucru ale societății Agneza
 • [experiența constituie un avantaj]

Persoanele interesate pentru ocuparea acestor posturi disponibile, pot apela la numărul 0735.128.255 sau pot merge în magazinul situat pe strada Bulevardul Republicii, Complex Farfuria din municipiul Călărași pentru a solicita mai multe informații;

Puteți completa și formularul de mai jos:

  Continue Reading

  Anunțuri - Călărași

  ANUNȚ. Drumuri și Poduri Călărași face angajări

  Published

  on

  ANUNȚ. Drumuri și Poduri Călărași face angajări

  Societatea Drumuri si Poduri S.A. cu sediul in Calarasi , Prelungirea Independentei nr.5A, judetul  Calarasi recruteaza in vederea angajarii personal pentru urmatorul post vacant :

  1. Masinist utilaj (autograder)– calificare in domeniul masinist utilaj cu experiență

  Dosarul de inscriere va contine:

  – Curriculum Vitae;

  -Copia actului de identitate;

  -Copii ale documentelor care dovedesc experienta profesionala;

  -Adeverinta medicala

    Dosarele vor fi depuse la sediul societatii din Calarasi, Prelungirea Dobrogei nr.16 sau pe  adresa de e-mail drumuri.calarasi@yahoo.com. Sau personal@drumuricalarasi.ro

  Relatii suplimentare se vor solicita la sediul societatii sau la nr. de telefon: 0752/117 573

  Director General,

  Enciu Eugen-Marian

  Continue Reading

  Tendințe

  Copyright © 2022 CalarasiPRESS.

  error: Conținutul site-ului Călărași PRESS este protejat de dreputuri de autor. Toate dreputile rezervate către © Cătălin COJOCARU. Pentru preluare informațiilor și a conținutului, ne puteți contacta la 0735.128.255 sau la catalin@calarasipress.ro