in

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

EL PINAR AGRICULTURA S.R.L., prin imputernicit BARBU  GEORGICA, titular al proiectului: “CONSTRUIRE HALA DE STOCARE SI PRELUCRARE PLANTA DE CAPSUNI”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către A.P.M. Calarasi, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: “CONSTRUIRE HALA DE STOCARE SI PRELUCRARE PLANTA DE CAPSUNI”, propus a fi amplasat in Judetul Calarasi, comuna Roseti, strada Sportului, nr. 11, tarla 52/3, parcela 57/4, nr. cf. 2277.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul A.P.M. Calarasi Soseaua Chiciului, Nr. 2, Judetul Calarasi,  în zilele de luni-vineri,  între orele 10-14, precum şi la următoarea adresă de internet: www.apmcl.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

Prezentul anunţ va fi publicat atat  in presa cat si la sediul administratiei locale pe teritoriul careia se va realiza investitia.  

 

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
Anunţ public privind decizia etapei de încadrare » EVERYDAYNEWS
10 months ago

[…] post Anunţ public privind decizia etapei de încadrare appeared first on Călărași […]

Primarul Marius Dulce vorbește despre prioritățile acestui an

Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu ENGIE ROMANIA S.A.