in

ANUNȚ | Primăria Municipiului Călărași solicita aviz de gospodărire a apelor

I N F O R M A R E

            In conformitate cu prevederile Legii Apelor nr. 107/1996, cu modificările și completările ulterioare, TITULARUL: MUNICIPIUL CĂLĂRAȘI, intenționeaza să solicite  de la A.N. “Apele Romane” – Administrația Bazinală de Apă Buzău Ialomița – SGA Călărași, aviz de gospodărire a apelor, pentru realizarea lucrării: CANALIZARE MENAJERĂ + STAȚIE POMPARE APE UZATE ALEEA DUMBRAVA MINUNATĂ, MUNICIPIUL CĂLĂRAȘI, JUDEȚUL CĂLĂRAȘI, propusă a fi amplasată în MUNICIPIUL CĂLĂRAȘI, ALEEA DUMBRAVA MINUNATĂ, Număr cadastral, JUDEȚUL CĂLĂRAȘI.

            Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor, pot contacta solicitantul de aviz la adresa menționată.

Persoanele care doresc să transmită observații, sugestii și recomandări se pot adresa solicitantului sau la sediu social: str. București nr. 140A, municipiul Călărași, județul Călărași, România, persoana de contact: Cuzeli Amalia, telefon 0242/ 311005 int. 108, după data de 16.09.2021.

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PSD/ Deputatul Dumitru Coarnă: PSD a venit azi cu un proiect concret pentru plafonarea temporară a prețurilor la gaze și energie!

VIDEO. SJU | Bogdan Mihai: „Suntem în mijlocul valului 4 al pandemiei de Covid