Connect with us

Anunțuri - Călărași

ANUNȚ – MDE GROUP SRL -Lansare proiect „ÎNFIINȚARE LINIE PRODUCȚIE GARNITURI DE ETANSARE”

Published

on

ANUNȚ DE PRESĂ

Olteniţa, Ianuarie 2022

Lansarea proiectului „ÎNFIINȚARE LINIE PRODUCȚIE GARNITURI DE ETANSARE” MDE GROUP SRL, în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „ÎNFIINȚARE LINIE PRODUCȚIE GARNITURI DE ETANȘARE”, cod SMIS 138699, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: “Îmbunatățirea competitivității întreprinderilor mici si mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.2 – “Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor”. Valoarea totală a proiectului este de 2.511.168,62 lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de 1.505.103,09 lei. Obiectivele proiectului sunt: creșterea numărului de angajați cu cel puțin 2 persoane până la finalizarea implementării investiției; creșterea portofoliului de clienți cu cel puțin 5 clienți, după implementarea investiției; creșterea activelor imobilizate ale firmei in primul an dupa implementarea investitiei propuse cu cel putin 10%. Acestea vor contribui la atingerea obiectivului principal al SC MDE GROUP SRL de a asigura o dezvoltare durabilă a firmei, bazându-se pe o competitivitate crescută și o plusvaloare a activității desfășurate. În cadrul proiectului vor fi achiționate următoarele echipamente de producție: 3 echipamente de tăiere cu diverse caracteristici tehnice, 2 laptopuri, 2 sisteme desktop, 4 licențe software Microsoft Office, 1 licență Software ERP. De asemenea, MDE GROUP SRL va dota locul de implementare cu o rampă de acces, o bară de susținere, un panou fotovoltaic și becuri LED – măsuri de îmbunătățire a calității mediului înconjurător, de creștere a eficienței energetice și de asigurare a egalității de șanse și de tratament. Durata de implementare a proiectului este de 36 luni: respectiv de la data de 01.04.2020 până la data de 31.03.2023.

Informaţii suplimentare despre proiect se pot obţine la: Coordonator de proiect: GHITA ANCA Tel: 0726257781; E-mail: anca1ghita@yahoo.com MDE GROUP SRL Municipiul Oltenita, Sos. Chirnogi, Nr. 2A, judeţul Calarasi J51/199/2002, CUI RO14776100 Tel: 0726257781; E-mail: anca1ghita@yahoo.com Administrator: Ghita Anca

MDE_anunt lansare proiect

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Anunțuri - Călărași

ANUNȚ / Drumuri și Poduri Călărași încadrează inginer constructor drumuri si poduri

Published

on

ANUNT –  Societatea Drumuri si Poduri S.A cu sediul in Calarasi, Prelungirea Independentei, nr. 5, judetul Calarasi recruteaza in vederea angajarii personal pentru urmatorul post vacant:

  1. Inginer constructor drumuri si poduri – absolvent al Facultatii Cai Ferate, Drumuri si Poduri, experienta de minim 2 ani in executarea lucrarilor de drumuri, cunoasterea legislatiei specifica in domeniul constructiilor, permis conducere categoria B pentru deplasarile pe santierele de care este responsabil.

Dosarul de inscriere va contine:

  • -Cerere de inscriere;
  • -Curriculum Vitae;
  • -Copia actului de identitate;
  • -Copie certificat de casatorie (daca este cazul);
  • -Copia diplomei de licenta/diplomei de bacalaureat/ certificat calificare profesionala;
  • -Copii ale documentelor care dovedesc experienta profesionala (obligatoriu extras REVISAL si copie carnet munca, adeverinta eliberata de angajator);
  • -Adeverinta medicala

Dosarele vor fi depuse la sediul societatii din Calarasi, Prelungirea Independentei, nr. 5 sau pe adresa de e-mail drumuri.calarasi@yahoo.com.

Relatii suplimentare se vor solicita la sediul societatii sau la nr. de telefon: 0752/117 573.

 

Director General,

Enciu Eugen-Marian

Continue Reading

Anunțuri - Călărași

ANUNȚ / Lacto Bar Agneza angajează lucrător comercial

Published

on

Echipa Lacto Bar Agneza Călărași este în căutare de persoane  pentru postul de  Lucrător comercial.

Cerințe:

– Seriozitate;
– Aspect fizic plăcut;
– Abilități de comerciant;

Descrierea jobului

– Aranjare produse magazin Agneza Complex Farfuria;
– Menținerea relației cu clienții;
– Menținerea ordinii si curățeniei în magazin;

Încadrarea va fi realizată în condițiile Legii 31/1990.
-Contract perioadă nedeterminata;

Detalii la telefon 0735128255 sau la sediul societății din Călărași, strada Eroii Revoluției, vis-a-vis de sediul ANAF Călărași

Continue Reading

Anunțuri - Călărași

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu GURA IALOMITEI SOLAR S.R.L.

Published

on

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

GURA IALOMITEI SOLAR S.R.L.

 

Gura Ialomiței Solar S.R.L. anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Amplasare turn meteorologic pentru măsurători de specialitate în vederea montării unor turbine eoliene, în Județul Călărași” propus a fi amplasat în comuna Gurbănești, județul Călărași.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Călărași Șoseaua Chiciu, nr. 2, jud. Calarasi şi la sediul titularului Șoseaua Nordului, nr.62D, etaj 6, Sector 1, București în zilele de luni-vineri, între orele 8-16.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Calarasi.

Prezentul anunţ va fi publicat atat  in presa cat si la sediul administratiei locale pe teritoriul careia se va realiza investitia.

Continue Reading

Tendințe

Copyright © 2022 CalarasiPRESS.