in

Anunț de mediu – primăria Dorobanțu

UAT DOROBANTU , titular al proiectului MODERNIZARE STRAZI IN SAT VARASTI SI SAT BOSNEAGU,COM. DOROBANTU,JUD. CALARASI , anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către A.P.M. CALARASI,în
cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului*), pentru proiectul MODERNIZARE STRAZI IN SAT VARASTI SI SAT BOSNEAGU,COM. DOROBANTU,JUD. CALARASI , propus a fi amplasat în Comuna Dorobantu.

  1. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului A.P.M. CALARASI, Soseaua Chiciu, Nr. 2, Judetul Calarasi, în zilele de luni-vineri, între orele 9-12, precum şi la următoarea adresă de internet www.apmcl.anpm.ro.
    Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.
  2. Publicul interesat poate depune propuneri în ceea ce priveşte conţinutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului A.P.M. CALARASI, în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.
    Prezentul anunt va fi publicat atat in presa cat si la sediul administratiei locale pe teritoriul careia se va realiza investitia
0 0 vote
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Anunț de mediu – Înființare rețea canalizare și Stație de epurare – UAT Curcani

O Dacia Duster s-a făcut scrum pe DN3. Circulația este oprită