Connect with us

INFO TRAFIC

Accident pe Prel. București, trei autoturisme implicate

Published

on

În această seară, la orele 20:40, un alt eveniment rutier a avut loc în municipiul Călărași. Incidentul a avut loc pe Prel. București, la intersecția cu strada Digului. Potrivit datelor preliminare sunt trei autoturisme s-au acroșat.

Din fericire, nu au fost raportate persoane rănite în urma acestui incident, ci doar pagube materiale ale autoturismelor implicate. La fața locului au intervenit polițiștii rutieri pentru a clarifica situația și pentru a fluidiza traficului rutier în zonă.

In curs de actualizare…

INFO TRAFIC

Accident grav la Orizont: Un bărbat care traversa neregulamentar a fost acroșat de un taximetrist

Published

on

În noaptea de sâmbătă, în municipiul Călărași, un tragic accident de circulație a avut loc în zona Orizont. Un pieton care traversa neregulamentar strada a fost acroșat de un conducător auto, identificat ulterior ca fiind un taximetrist.

Imediat ce trecătorii au observat incidentul, au sunat la numărul de urgență 112, iar un echipaj SAJ s-a deplasat rapid la fața locului, alături de polițiștii din Călărași. Victima, un bărbat de 45 de ani, a fost preluată și transportată la spitalul din Călărași. Poliția a deschis o anchetă.

Continue Reading

INFO TRAFIC

Infotrafic: Se închide circulația pe Autostrada A2 – km 101. CNAIR execută reparații la pasajul

Published

on

Începând de luni, 26.02.2024, circulația rutieră va fi închisă pe A2, sectorul cuprins între km 101+500 și km 102+200, Calea 1, București – Constanța, pentru executarea lucrărilor de reparații la pasajul situat la km. 101+862, peste CF din zona localității Dragalina, județul Călărași.

Traficul rutier va fi deviat pe Calea 2, Constanța – București, unde circulația se va desfășura pe ambele sensuri.

Continue Reading

INFO TRAFIC

Accident de circulație în Plevna, 11 persoane implicate

Published

on

Un accident de circulație grav a avut loc sâmbătă, 24 februarie, pe un drum județean în interiorul localității Plevna din județul Călărași, unde două mașini au fost implicate.

În accident au fost implicate 11 persoane, dintre care șase adulți și cinci copii. Conducătorul unuia dintre autoturisme a suferit răni, fiind singura persoană rănită în urma coliziunii.

Imediat după producerea accidentului, la fața locului au fost mobilizate ambulanțe, echipaje de descarcerare și poliție pentru a interveni în situație. Două ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) au acordat îngrijiri medicale de urgență, iar un echipaj de descarcerare SMURD a intervenit pentru extragerea persoanelor implicate din mașini.

Advertisement
Continue Reading

Cele mai vizualizate