Connect with us

Știri

A fost reținut de polițiști pentru încălcarea unei hotărâri judecătoreşti

Published

on

 

Reţinut de poliţişti pentru încălcarea unei hotărâri judecătoreşti

 

Poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Gălbinaşi au reţinut pentru 24 de ore un bărbat din Gălbinaşi, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de încălcarea unei hotărârii judecătorești și lovire sau alte violențe.

În fapt, bărbatul a încălcat condiţiile ordinului de protecţie instituit împotriva sa de Judecătoria Olteniţa la solicitarea fostei soţii pe care agresat-o fizic.

Faţă de bărbat, la data de 4 ianuarie a.c. poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de încălcarea hotărârii judecătorești și lovirea sau alte violențe.

Cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Oltenița cu propunerea de arestare preventivă.

Poliţiştii l-au depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Călărași.

 

Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pus în aplicare de poliţişti

 

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi au depus în penitenciar pentru executarea pedepsei, un bărbat condamnat la închisoare.

La data de 4 ianuarie a.c. poliţiştii au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Lehliu Gară pe numele unui bărbat de 34 de ani, din Lupşanu.

Bărbatul condamnat la 1 an, 3 luni și 20 zile închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de refuz sau sustragere de la prelevare de mostre biologice, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii public a fost depus în Penitenciarul Slobozia pentru executarea pedepsei.

Condamnat la închisoare pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice

 

Un bărbat din Călăraşi condamnat pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice a fost depus de poliţişti în penitenciar.

În ziua de 4 ianuarie a.c. poliţiştii au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Călăraşi.

Bărbatul, condamnat la 1 an închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice a fost încarcerat în Penitenciarul Slobozia.

Reţinut de poliţişti pentru viol, influențarea declarațiilor și amenințare

 

Poliţiştii din Budeşti au reţinut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de săvârşirea infracţiunii de viol, influențarea declarațiilor și amenințare

La data de 4 ianuarie a.c. poliţiştii au reuşit probarea activităţii infracţionale a unui bărbat de 38 ani, din Budeşti, bănuit că ar fi constrâns o tânără de 23 de ani să întreţină raporturi sexuale cu acesta.

Bărbatul, cercetat de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, influențarea declarațiilor și amenințare a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore.

La data de 5 ianuarie a.c. cel în cauză urmează să fie prezentat Judecătoriei Oltenița cu propunere de arestare preventivă.

         Poliţiştii l-au depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri

O nouă tranșă de 250 de lei va fi încărcată pe cardurile sociale, de la 15 iunie

Published

on

Cardurile pentru alimente și mese calde vor fi încărcate, de la 15 iunie, cu o nouă tranșă de 250 de lei, a anunțat ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloș. Astfel, 600 de milioane de lei vor fi transferați pe cardurile sociale celor 2,4 milioane de beneficiari eligibili, a scris pe Facebook ministrul citat, conform Digi24.

În privința cardurilor educaționale pe care se încarcă cei 500 de lei pentru haine și rechizite, Marcel Boloș atenționează că au fost deja încărcate ultimele 50.000 de carduri restante. În acest sens, 400.000 de copii vulnerabili din România au primit ajutorul în acest an școlar. Ministrul mai spune că intenționează să crească acest ajutor la 750 de lei, începând cu anul viitor, potrivit Agerpres.

De asemenea, Boloș a menționat că voucherul de 2.000 de lei oferit în programul „Sprijin pentru nou-născuți” poate crește în următorii ani la 3.000 de lei, potrivit unor analize efectuate, și susține că va propune această măsură în Guvern.

Județele cu cei mai mulți beneficiari de carduri pentru alimente și mese calde sunt: București (122.000); Suceava (90.879); Iași (90.196); Dolj (89.801); Bacău (82.410).

Continue Reading

Știri

Dorina Moga s-a stins din viață

Published

on

Cu profundă tristețe și regrete, aducem vestea trecerii în neființă a iubitei noastre călărășencele Dorina Moga. În dimineața acestei zile, un val de tristețe a cuprins întreaga comunitate călărășeană în momentul în care am pierdut o prezență plină de viață și lumină.

Dorina Moga va fi mereu amintită ca o femeie extraordinară, plină de bunătate și căldură umană. Cu un zâmbet mereu pe buze, ea a reușit să împrăștie bucurie și să aducă lumină în viețile celor din jurul său. A fost un model de amabilitate și generozitate, iar gesturile sale nobile au rămas adânc înrădăcinate în inimile tuturor celor care au avut privilegiul de a o cunoaște.

Cu toate că a trebuit să înfrunte o luptă extrem de grea împotriva cancerului pancreatic, Dorina nu și-a pierdut niciodată curajul și optimismul.

A fost o adevărată luptătoare, o inspirație pentru noi toți. În ciuda provocărilor cu care s-a confruntat, ea a fost un exemplu de putere interioară și rezistență.

Dorina Moga lasă în urmă un gol imens în viața noastră. Soție devotată, soră iubitoare și prietenă de nădejde, ea a fost mereu acolo pentru cei dragi, oferindu-le sprijinul și afecțiunea sa necondiționată. Amintirile frumoase pe care le-am împărtășit cu ea vor rămâne veșnic în inimile noastre.

În aceste momente de durere și îndurerare, ne rugăm ca Dumnezeu să o primească în brațele Sale iubitoare și să-i ofere odihnă veșnică. Să-i ierte păcatele și să o răsplătească pentru bunătatea și generozitatea ei fără margini.

Odihnește-te în pace, Dorina Moga! Lumina ta va străluci mereu în sufletele noastre.

Continue Reading

Știri

Bărbat prins sub o remorcă încărcată cu lemne în Ciocănești

Published

on

Un nou accident rutier a avut loc sâmbătă dimineața, în jurul orei 11:00, în comuna Ciocănești, soldându-se cu rănirea ușoară a unui bărbat care se afla în remorca  unui utilaj agricol. Evenimentul nefericit s-a produs în apropierea centrului comunei, când un tractor condus de un bărbat s-a răsturnat, provocând rănirea bărbatului care se afla în remorca încărcată cu lemne.

La fața locului, într-un timp scurt, au intervenit echipajele de prim-ajutor din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Călărași.


Echipajul de prim-ajutor a acționat prompt pentru a elibera bărbatul de sub grămada de lemne din utilajul agricol răsturnat.

În continuare, autoritățile vor efectua cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele care au condus la acest accident rutier.

Continue Reading

Cele mai accesate articole