Connect with us

Sport

CSM Călărași cucerește două medalii la Campionatul Național de Juniori

Published

on

Clubul Sportiv Municipal (CSM) Călărași își reconfirmă poziția de vârf în sportul de performanță, obținând rezultate excepționale la Campionatul Național de Juniori. Sportivii antrenați de Valentin Anghel, Georgian Anghel și Constandache Bogdan au demonstrat încă o dată talentul și determinarea care îi caracterizează, aducând acasă două medalii prețioase.

Roman Spak a cucerit medalia de argint la categoria 52 kg, iar Mustea Adrian a obținut bronzul la categoria 60 kg, adăugând noi trofee în palmaresul clubului.

Advertisement

Această nouă performanță subliniază dedicarea și profesionalismul echipei de antrenori, dar și dorința de a excela a tinerilor sportivi din Călărași. CSM Călărași continuă să fie un punct de reper pe harta sportului românesc, contribuind activ la promovarea valorilor locale pe scena națională.

Felicitări sportivilor și mult succes în competițiile viitoare!

Advertisement

Sport

Rezultate remarcabile pentru Fight Club Călărași și CS Addras Focșani la Campionatul Național de Kickboxing

Published

on

Sportivii de la Fight Club Călărași și Clubul Sportiv Addras Focșani s-au remarcat la Campionatul Național de Kickboxing – Full Contact, desfășurat pe 12 octombrie 2024 la Sala Polivalentă din Plopeni, județul Prahova. Cei 10 sportivi din Călărași și 3 din Focșani au demonstrat un nivel ridicat de performanță, obținând un număr impresionant de medalii.

Rezultate individuale:

  • Flavius Murat Husein – medalie de aur la proba Kick Light, cadeți mici
  • Mario Minea – medalie de bronz la proba Kick Light, cadeți mari
  • Nicolas Drăgan – două medalii de bronz la probele Kick Light și Light Contact, cadeți mari
  • Eduard Costin Mita – medalie de argint la proba Kick Light, cadeți mari
  • Teodor Constantin Zamfir – două medalii de aur la probele Kick Light și Light Contact, seniori
  • Ioan Nicolescu – medalie de aur la proba Light Contact și medalie de argint la proba Kick Light, seniori

Sportivii de la Fight Club Călărași și CS Addras Focșani au demonstrat încă o dată dedicarea și talentul lor, aducând mândrie cluburilor și comunităților din care fac parte. Rezultatele obținute confirmă valoarea pregătirii și efortului susținut al acestor tineri campioni.

Locul 1, medalii de aur:
– Flavius Murat Husein🥇proba de concurs kick light, cadeti mici -28 kg, M
– Rares Ionut Zamfir🥇proba de concurs point fighting, Juniori -74 kg M
– Teodor Constantin Zamfir 🥇proba de concurs Light contact, seniori -94 kg M
🥇proba de concurs Kick Light, Seniori -94 kg M
– Ioan Nicolescu🥇proba de concurs Light contact seniori -84 kg M

Advertisement

Locul 2, medalii de argint:
– Eduard Costin Mita 🥈proba de concurs Kick light, cadeti mari -42 kg M
– Ioan Niculescu 🥈proba de concurs Kick light, seniori -84 kg M

Locul 3, medalii de bronz:
– Mario Minea 🥉proba de concurs Kick Light, cadeti mari -47 KG M
– Nicolas Dragan 🥉proba de concurs Kick light, cadeti mari +69 kg M
🥉proba de concurs Light contact, cadeti mari +69 kg ML
– Matteo Moldoveanu 🥉proba de concurs Light Contact, cadeti mari -57 kg M

Advertisement
Continue Reading

Fotbal

Dunărea Călărași obține o victorie categorică împotriva CSM Fetești, scor 3-1

Published

on

AFC Dunărea Călărași a învins CSM Fetești cu scorul de 3-1, într-un meci disputat sâmbătă (12 octombrie) în deplasare, în cadrul Seriei 3 din Liga a 3-a. Echipa antrenată de Ștefan Mircea a dominat jocul de la început, obținând o victorie așteptată, având în vedere rezultatele anterioare ale CSM Fetești, poziționată pe ultimul loc în clasament. 

Dunărea a deschis scorul încă din minutul 7 prin Vișan. Până la pauză, echipa din Călărași și-a dublat avantajul printr-un gol reușit de Sîrbu, în minutul 43, în urma unei pase decisive din partea lui Obedeanu. La doar cinci minute după reluarea jocului, Cosmin Obedeanu, desemnat omul meciului, a înscris al treilea gol al Dunării, stabilind un avantaj confortabil pentru echipa sa.

Advertisement

Marcatori Dunărea Călărași:

  • Vișan (min. 7)
  • Sîrbu (min. 43)
  • Obedeanu (min. 50)

Deși gazdele de la Fetești au redus din diferență pe finalul partidei, echipa din Călărași a controlat restul jocului și a plecat cu toate cele trei puncte. Cu această victorie, Dunărea Călărași își continuă parcursul din Liga 3 și se pregătește pentru următorul meci, programat sâmbătă, împotriva celor de la Progresul Fundulea.

Dunărea Călărași a câștigat și meciul de dinaintea acestuia, jucat pe teren propriu împotriva echipei Gloria Băneasa (2-1). Antrenorul Ștefan Mircea a declarat după acea victorie că echipa trebuie să continue pe aceeași linie, tratând fiecare meci ca pe o finală până la sfârșitul sezonului.

Advertisement
Continue Reading

Fotbal

Zi de meci! Dunărea Călărași își dorește victoria în deplasarea la CSM Fetești, în runda a 7-a din Liga 3

Published

on

Dunărea Călărași se pregătește să joace în deplasare împotriva CSM Fetești, echipă care ocupă ultimul loc în clasamentul Seriei 3 din Liga a 3-a, cu 0 puncte. Antrenorul Mircea Ștefan este hotărât să obțină toate cele trei puncte, în ciuda problemelor de lot cauzate de accidentările unor jucători cheie. Meciul va avea loc astăzi (12 octombrie 2024), de la ora 15:00. 

Antrenorul Mircea Ștefan a subliniat că echipa sa merge la Fetești cu un singur obiectiv, victoria, considerând că nu există nicio scuză pentru un alt rezultat. El a precizat că, după succesul obținut cu Gloria, echipa trebuie să continue pe aceeași linie, tratând fiecare meci ca pe o finală până la finalul sezonului. Deși a menționat problemele constante cauzate de accidentările unor jucători importanți, speră să îi aibă la dispoziție pe Chihaia și Apostol, dar a atras atenția că sunt încă incertitudini privind starea lui Costache, Bodo Kanda și Jude Nwankwo.

Advertisement

Dunărea vine după o victorie pe teren propriu, 2-1 împotriva Gloria Băneasa, în timp ce CSM Fetești a fost învinsă cu 2-0 de Progresul Fundulea în runda precedentă.

Advertisement
Continue Reading

Cele mai vizualizate