Connect with us

INFO TRAFIC

Localităţile de pe ruta Modelu – Borcea, împânzite de poliţişti într-o acțiune de amploare

Published

on

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași desfășoară, la această oră, în sistem integrat o acțiune, tip „Razie”, în localitățile Modelu, Roseți, Dichiseni, Unirea, Jegălia și Borcea.

Polițiștii acționează pentru a preveni, combate și descuraja faptele comise cu violență în stradă, prevenirea infracțiunilor asociate traficului și consumului de substanțe interzise, precum și depistarea participanților la traficul rutier care încalcă normele legale privind circulația pe drumurile publice.

Advertisement

În cadrul acțiunii sunt angrenați polițiști din structurile de ordine publică, rutieră,  investigații criminale, investigarea criminalității economice, arme, explozivi și substanțe periculoase, criminalistică, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, polițiști ai Serviciului Județean de Poliție Transporturi Călărași, precum și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași,

În funcție de aspectele constatate în urma activităților, Inspectoratul de Poliție Județean Călărași va reveni cu rezultatele obținute în urma acțiunii.

Astfel de activități vor continua și în perioada următoare, în întreg județul, pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică pentru toți cetățenii.

Advertisement

INFO TRAFIC

Autoturism cuprins de flăcări, la urcarea pe Autostrada Soarelui, zona Drajna

Published

on

Au fost clipe de panică în această seară la urcarea pe Autostrada Soarelui, după ce un autoturism a fost cuprins de flăcări în zona Drajna. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 18:30, la km 103 al autostrăzii A2.

Deși flăcările au provocat panică în rândul șoferilor aflați în apropiere, din fericire, nu au fost raportate victime. Martorii din trafic au observat cum autoturismul a început să scoată fum dens, urmat rapid de izbucnirea incendiului.

Advertisement

Poliția a deviat temporar traficul în zonă pentru a permite accesul echipelor de pompieri și pentru a asigura siguranța celorlalți participanți la trafic.

Advertisement
Continue Reading

INFO TRAFIC

Accident rutier pe DN 3D la ieșirea din Călărași: Un autoturism înmatriculat în Bulgaria a acroșat un alt vehicul

Published

on

Joi, în jurul orelor 16:30, la ieșirea din municipiul Călărași, pe DN 3D, a avut loc un accident de circulație în care au fost implicate două autoturisme. Un conducător auto care se afla la volanul unui vehicul înmatriculat în Bulgaria a acroșat un alt autoturism ce circula paralel, în aceeași direcție de mers.

Potrivit primelor declarații ale șoferului vinovat, în timpul condusului s-a produs un incident neprevăzut la volan, ceea ce a dus la pierderea controlului asupra direcției și la imposibilitatea de a evita impactul. La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje de poliție rutieră pentru a investiga circumstanțele accidentului și pentru a dirija traficul. De asemenea, au fost chemate platforme auto pentru a ridica și transporta caroserii avariate.

Advertisement

Din fericire, în urma impactului, nu au fost raportate victime, dar pagubele materiale sunt semnificative, iar polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului. Traficul în zonă a fost restricționat temporar, fiind reluat în condiții normale după ridicarea vehiculelor avariate.

Advertisement
Continue Reading

INFO TRAFIC

Un copil de 11 ani a murit în cabina unui TIR răsturnat pe Autostrada Soarelui, în zona Lehliu- Gară

Published

on

Un accident mortal s-a petrecut în cursul dimineții de duminică, 6 octombrie, pe autostrada A2 București – Constanța, în apropiere de localitatea Lehliu-Gară. Un autotren s-a răsturnat pe carosabil, iar conducătorul s-a ales cu răni grave, în timp ce un copil a murit, a anunțat Centrul INFOTRAFIC.

„Pe autostrada A2 București-Constanța, la kilometrul 64, pe sensul de mers spre litoral, în zona localității Lehliu-Gară, județul Călărași, un autotren încărcat cu produse alimentare a impactat glisiera laterală și s-a răsturnat pe suprafața de rulare”, se arată în comunicatul Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

În urma incidentului, șoferul care a fost rănit grav a fost dus la o unitate spitalicească, iar în cazul minorului nu s-a mai putut face nimic, fiind declarat mort.

Advertisement

Traficul rutier este oprit pe banda de decelerare către localitatea Lehliu-Gară, iar banda nr. 1 este parțial blocată pentru a permite extragerea autotrenului răsturnat. Se estimează reluarea normală a circulației după ora 07:00”, a mai transmis sursa citată.

Advertisement
Continue Reading

Cele mai vizualizate