Connect with us

INFO TRAFIC

Un copil de 11 ani a murit în cabina unui TIR răsturnat pe Autostrada Soarelui, în zona Lehliu- Gară

Published

on

Un accident mortal s-a petrecut în cursul dimineții de duminică, 6 octombrie, pe autostrada A2 București – Constanța, în apropiere de localitatea Lehliu-Gară. Un autotren s-a răsturnat pe carosabil, iar conducătorul s-a ales cu răni grave, în timp ce un copil a murit, a anunțat Centrul INFOTRAFIC.

„Pe autostrada A2 București-Constanța, la kilometrul 64, pe sensul de mers spre litoral, în zona localității Lehliu-Gară, județul Călărași, un autotren încărcat cu produse alimentare a impactat glisiera laterală și s-a răsturnat pe suprafața de rulare”, se arată în comunicatul Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

În urma incidentului, șoferul care a fost rănit grav a fost dus la o unitate spitalicească, iar în cazul minorului nu s-a mai putut face nimic, fiind declarat mort.

Traficul rutier este oprit pe banda de decelerare către localitatea Lehliu-Gară, iar banda nr. 1 este parțial blocată pentru a permite extragerea autotrenului răsturnat. Se estimează reluarea normală a circulației după ora 07:00”, a mai transmis sursa citată.

Advertisement

INFO TRAFIC

Accident pe A2, la kilometrul 64: Șoferul unui TIR și-a pierdut viața după ce a pierdut controlul volanului

Published

on

Sâmbătă seara, aproape de miezul nopții, un accident grav de circulație a avut loc pe autostrada A2, la kilometrul 64, în apropierea ieșirii către Lehliu-Gară. Un TIR s-a răsturnat după ce șoferul a pierdut controlul volanului, ieșind în afara părții carosabile.

Traficul rutier este în acest moment blocat. iar la fața locului s-au deplasat mai multe autospeciale de poliție și pompieri.

Echipele de intervenție lucrează pentru degajarea drumului și reluarea traficului, însă operațiunile sunt dificile din cauza dimensiunilor vehiculului răsturnat și a gravității accidentului.

 

Continue Reading

INFO TRAFIC

VIDEO. Noroc incredibil pentru un bărbat din Călărași în urma unui accident rutier pe strada Grivița

Published

on

Un bărbat din municipiul Călărași poate spune că a avut parte de un noroc incredibil luni, după ce a scăpat teafăr dintr-o situație care putea avea consecințe tragice. Pe strada Grivița, un tânăr aflat la volanul unui autoturism a pierdut controlul mașinii din neatenție și a intrat violent într-un stâlp. Momentul impactului a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.

Bărbatul, tatăl unei fetițe, trecea prin zonă chiar cu câteva secunde înainte de impact. Doar norocul a făcut ca acesta să nu fie pe trotuar în momentul în care autoturismul a lovit stâlpul. În urma incidentului, bărbatul a tras un semnal de alarmă, avertizând asupra pericolelor la care sunt expuși pietonii din cauza neatenției la volan și vitezei excesive.

Fac un apel daca se poate sa ne mobilizam sa se puna limitatoare de viteza pe strada Grivita,a devenit un pericol”, a declarat bărbatul.

Bărbatul a făcut un apel public către autorități, solicitând mai multă vigilență și măsuri ferme pentru a reduce numărul evenimentelor rutiere din oraș, care au loc cu o frecvență îngrijorătoare. Bărbatul speră că acest incident va determina o reacție promptă din partea Poliției și a administrației locale pentru a preveni viitoare accidente similare.

 

Continue Reading

INFO TRAFIC

Acum, în Călărași! Accident pe strada Grivița: circulația blocată complet

Published

on

Luni dimineața, în jurul orelor 12.45, a avut loc un accident de circulație pe strada Grivița din municipiul Călărași. Un șofer a a pierdut controlul mașinii și a acroșat un stâlp, provocând blocarea completă a traficului în zonă. Incidentul a avut loc în condiții de trafic intens.

Polițiștii rutieri au ajuns rapid la fața locului și au demarat cercetările pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului. De asemenea, echipajele de intervenție acționează pentru deblocarea traficului, în timp ce participanții la trafic sunt redirecționați pe rute alternative.

Circulația va fi reluată de îndată ce situația va fi remediată, iar polițiștii finalizează măsurătorile necesare în cadrul anchetei.

Continue Reading

Cele mai vizualizate