Connect with us

Anunțuri - Călărași

Anunț public – DOBRE SILVIU-VIOREL

Published

on

Anunțul Călărășean - Îți publicăm anunțul în cel mai scurt timp! Scrie-ne pe [WhatsApp] sau sună la 0728977169

In conformitate cu prevederile Legii apelor nr.107/1996, cu modificarile si completarile ulterioare, titularul, DOBRE SILVIU-VIOREL, din satul Stefanesti, comuna Ilean, tel. 0767—338444; 0722-324685, intentioneaza sa solicite de la AN “Apele Romane”-Administratia Bazinala de Apa Buzau Ialomita, SGA Calarasi, Aviz de gospodarire a apelor pentru realizarea lucrarii: “ELABORARE PLAN URBANISTIC ZONAL PENTRU SCHIMBARE FUNCTIUNE DE LOCUIRE SI RIDICAREA INTERDICTIEI DE CONSTRUIRE”, amplasata in intravilanul satului Stefanesti, comuna Ileana, judetul Calarasi. Aceast proiect este nou.

Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privire la solicitarea Avizului de gospodarire a apelor, pot contacta solicitantul de aviz la adresa mentionata.

Persoanele care doresc sa transmita observatii, sugestii si recomandari, se pot adresa solicitantului DOBRE SILVIU-VIOREL in satul Stefanesti, comuna Ileana, tel. 0767-338444, dupa data de 30.08.2024, sau la sediul SGA Calarasi, sos. Chiciu, nr. 2, judetul Calarasi, in zilele de luni pana vineri, intre orele 9,00-13,00.

O copie cu anuntul din ziar, se va anexa la cererea de solocitare a Avizului de gospodarire a apelor.

 

 

 

 

 

Advertisement

 

 

 

Advertisement

Anunțuri - Călărași

Anunț pierdere autorizație DSV – SC Rene Trading SRL

Published

on

Anunțul Călărășean - Îți publicăm anunțul în cel mai scurt timp! Scrie-ne pe [WhatsApp] sau sună la 0728977169

SC Rene Trading SRL, CUI 16133356, declara pierduta autorizație sanitar-veterinara pentru autoturismul CL 13 RVS. Este declarata nulă.

Continue Reading

Anunțuri - Călărași

ANUNȚ privind elaborarea unui proiect de hotărâre cu caracter normativ

Published

on

Anunțul Călărășean - Îți publicăm anunțul în cel mai scurt timp! Scrie-ne pe [WhatsApp] sau sună la 0728977169

Primăria Comunei Fundeni, Județul Călărași, cu sediul în strada Trandafirilor, nr.25, localitatea Fundeni, Județul Călărași, în conformitate cu prevederile art.7 alin.(2) din Legea nr.52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, va supune dezbaterii și aprobării Consiliului Local al Comunei Fundeni vanzarea prin licitatie publica a unor terenuri , apartinand domeniului privat al comunei Fundeni, judetul Calarasi.

Atasam Proiectului de hotarare, insotit de referatul de aprobare .Acesta poate fi consultat de către orice persoană interesată, la sediul instituției noastre din localitatea Fundeni, Strada Trandafirilor, nr.25, Județul Călărași, în zilele de luni – joi, între orele  09:00 – 16:00 și vineri între orele 09:00 – 14:00.

Proiectul de hotărâre însoțit de Referatul de aprobare poate fi obținut, în copie, în baza unei cereri depusă la Compartimentul Relatii cu Publicul.

Propunerile, sugestiile sau opiniile cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus dezbaterii, se pot depune, în scris la sediul Primăriei Comunei Fundeni sau în format electronic pe adresa de e-mail [email protected] în termen de 10 zile calendaristice de la data publicării prezentului anunț, respectiv până la data de 30.08.2024, ora 16.30, specificând articolul sau articolele din proiectul de act normativ la care se referă, menţionând data trimiterii şi datele de contact ale expeditorului.

Persoana responabilă pentru relația cu societatea civilă, care să primească propunerile, sugestiile și opiniile persoanelor interesate cu privire la proiectul de act normativ propus dezbaterii, este doamna Burlacu Lucica Lenuta, Secretarul general al Comunei Fundeni.

 

PRIMARUL COMUNEI FUNDENI,

Cartusanu Gheorghita

Advertisement
Continue Reading

Anunțuri - Călărași

Informare publică – NEGOIȚĂ DOBRE

Published

on

Anunțul Călărășean - Îți publicăm anunțul în cel mai scurt timp! Scrie-ne pe [WhatsApp] sau sună la 0728977169

În conformitate cu prevederile Legii Apelor nr. 107/1996, cu modificările și completările ulterioare, TITULARUL: NEGOIȚĂ DOBRE intenționează să solicite de la A.N. “Apele Române” – Administrația Bazinală de Apă Buzău Ialomița – SGA Călărași, aviz de gospodărire a apelor pentru realizarea lucrării: CONSTRUIRE PUȚ FORAT, propus a fi amplasat în extravilanul comunei Unirea, Județul Călărași, Tarlaua 44, Parcela 1, nr. Cad. 22812.

Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul avizului la adresa menționată.

Persoanele care doresc să transmită observații, sugestii și recomandări se pot adresa solicitantului, Județul Călărași, Comuna Unirea, Sat Oltina, str. Salcâmilor, nr. 48, persoana de contact: NEGOIȚĂ DOBRE, nr. de telefon 0726 893 146, după data de 31.08.2024.

Continue Reading

Cele mai vizualizate