Connect with us

Politică

Amalia Bellantoni, referendum pentru deturnarea alegerilor din 9 iunie! Politiciana de la SOS România e ferm convinsă că a fost o „fraudă electorală pe față”

Published

on

Amalia Bellantoni susține că alegerile din 9 iunie 2024 au fost fraudate și nu acceptă ca cetățenii să fie păcăliți de oamenii politici, așa că astăzi, 20 iunie, membra partidului SOS România, condus de Diana Șoșoacă, a anunțat că a lansat un referendum prin care să anuleze alegerile în județul Călărași

Politiciana a făcut acest anunț pe pagina ei oficială de Facebook, prin intermediul unui videoclip în care s-a arătat foarte revoltată de faptul că românilor li s-ar fi furat dreptul de a vota, prin falsificarea alegerilor de către partidele politice cu o mare influență în România.

„Intenția mea, în momentul de față, este de a deturna alegerile care s-au întâmplat la 9 iunie 2024 – fraudă electorală pe față, oameni care intrau cu cinci buletine în mână, oameni care aveau deja buletinele de vot ștampilate, urne deschise, urne nesigilate, urne în care s-a umblat, procese verbale în care s-a falsificat toată avuția și toată dorința noastră, a întregului județ Călărași, de a schimba ceva”, a spus Amalia Bellantoni.

Prin mesajul ei, femeia a ținut să tragă un semnal de alarmă în privința nedreptății care i s-ar fi făcut poporului nostru. Astfel, aceasta îi invită pe românii de pretutindeni să semneze referendumul de denunțare și de destituire a tuturor celor care și-au obținut mandatele prin fraudă electorală.

„Acest referendum va avea loc, în sensul că vom obține toate semnăturile necesare, astfel încât să se renunțe la toate alegerile care au fost fraudate pe 9 iunie. Nu suntem animale! Nu suntem jegul vostru! Nu suntem sclavii voștri! (…) Semnați referendumul, pentru că, dragii mei călărășeni, lupta nu s-a terminat!”.

În secțiunea de comentarii a postării Amaliei Bellantoni s-au regăsit numeroși oameni care și-au arătat susținerea față de inițiativa ei: „Așa este!! Am votat mult mai muți, și în diaspora, și în țară. Prezența la vot a fost mult mai mare, dar au falsificat inclusiv statisticile, iar voturile în plus le-au distrus!!/ Corect, aveți perfectă dreptate, Amalia/ Am votat toți și au furat tot/ Legenda spune că Șoșoacă a luat cel puțin 89% din voturi”.

Referendumul lansat de Amalia Bellantoni poate fi accesat și semnat pe platforma: www.referendumcalarasi.vote.

Advertisement

Alegeri 2024

Listele PSD Călărași pentru Senat și Camera Deputaților: Decizia finală, în mâinile conducerii centrale

Published

on

Consiliul Politic Județean al PSD Călărași s-a întrunit joi, 26 septembrie, într-o ședință importantă, pentru a stabili lista candidaților care vor reprezenta partidul la alegerile parlamentare din 1 decembrie. În fața primarilor și președinților de organizații, lista finală a fost votată, deși liderul organizației județene, Vasile Iliuță, ar fi preferat o altă configurație.

La Senat, prima poziție pe listă a fost obținută de Daniela Mihai, urmată de Bogdan Mihai, Nicușor Cionoiu și Laura Munteanu. În cazul Camerei Deputaților, social-democrații călărășeni au ales să fie reprezentați de Ion Samoilă, care a ocupat primul loc, urmat de Constantin Bîrcă, Sorinel Vrăjitoru, Alin Vălean, Mirela Tache și Ionela Ichim.

Aceste liste au reprezentat rezultatul unei competiții interne intense, reflectând dorința organizației locale de a trimite în Parlament oameni cu experiență și influență la nivel județean. Cu toate acestea, decizia finală și validarea acestor liste urmau să fie făcute la nivel național, unde echilibrul dintre diferitele organizații PSD din țară avea să joace un rol crucial în stabilirea configurației finale a candidaților.

Continue Reading

Politică

Dumitru Coarnă, mesaj important pentru români, în pragul alegerilor prezidențiale: „Vrem să fim o națiune care își determină propriul destin”

Published

on

By

Deputatul Dumitru Coarnă a susținut miercuri, în cadrul Camerei Deputaților, un discurs cu o semnificație puternică în contextul apropiatelor alegeri prezidențiale, care vor avea loc în două tururi, pe 24 noiembrie și 8 decembrie. Coarnă a subliniat că România se află la un moment de răscruce, iar alegerile ce urmează vor defini nu doar direcția politică, ci și viitorul națiunii noastre.

În cadrul intervenției sale, deputatul a atras atenția asupra presiunilor externe, atât politice cât și economice, care par să se intensifice într-o lume tot mai globalizată. El a ridicat întrebări fundamentale despre viitorul României: „Vrem să fim o țară care își cedează benevol suveranitatea în fața intereselor globale, sau vrem să fim o națiune care își protejează cetățenii, care respectă valorile tradiționale și care își determină propriul destin?”.

Discursul a rezonat cu declarația fostului președinte american Donald Trump, citată de Dumitru Coarnă: „Viitorul nu aparține globaliștilor. Viitorul aparține patrioților. Viitorul aparține națiunilor suverane și independente”. Coarnă a folosit aceste cuvinte pentru a evidenția nevoia României de a-și păstra suveranitatea în fața provocărilor globale, argumentând că țara noastră nu ar trebui să fie „o simplă rotiță într-un mecanism global incontrolabil”, ci o națiune puternică și respectată pe scena internațională.

Suveranitatea națională, a subliniat deputatul, este piatra de temelie a democrației și independenței României. Aceasta permite poporului român să-și decidă politicile interne și externe fără a fi supus influențelor externe, fie ele de natură politică sau economică. În plus, deputatul a accentuat importanța protejării resurselor naturale ale țării și a controlului asupra economiei, aspecte esențiale pentru menținerea libertății și prosperității naționale.

Sursă: Facebook Dumitru Coarnă

„Suveranitatea națională înseamnă fundamentul democrației și al independenței noastre. Este dreptul nostru, ca popor, de a decide asupra politicilor interne și externe, fără a fi influențați de interesele altor națiuni sau corporații multinaționale. Este dreptul nostru de a ne proteja resursele naturale, de a ne controla economia și de a ne defini viitorul. Suveranitatea este esențială pentru libertatea fiecăruia dintre noi. Dacă vrem să rămânem o națiune puternică și independentă, trebuie să ne întoarcem la valorile fundamentale care au susținut România de-a lungul istoriei: respectul pentru tradiții, patriotismul și apărarea intereselor naționale”, a mai declarat Dumitru Coarnă.

Deputatul a încheiat cu un apel către colegii săi și către toți cetățenii, îndemnându-i să asigure că România va rămâne o țară „suverană, liberă și puternică”, capabilă să ofere un viitor sigur generațiilor viitoare. „Dumnezeu să binecuvânteze România!”, a spus Coarnă, în aplauzele celor prezenți.

Continue Reading

Politică

Breaking News: George Simion, liderul Partidului AUR, prezent în Chirnogi pentru a discuta problemele comunității și a-și promova candidatura la președinția României

Published

on

În urmă cu puțin timp, liderul Partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a ajuns în localitatea călărășeană Chirnogi, unde s-a întâlnit cu zeci de simpatizanți ai formațiunii politice pe care o conduce. Vizita are loc în contextul pregătirilor pentru campania electorală, liderul AUR fiind înscris în cursa pentru alegerile prezidențiale din acest an.

George Simion a discutat cu locuitorii din Chirnogi despre cele mai importante și arzătoare probleme ale comunității. Printre temele abordate s-au numărat dificultățile economice, problemele legate de infrastructura locală, accesul la servicii de sănătate și educație, precum și soluțiile pe care AUR le propune pentru dezvoltarea regiunii. Liderul partidului și-a exprimat dorința de a aduce schimbări semnificative în administrația locală și națională, criticând modul în care actualul guvern a gestionat resursele și crizele din ultima perioadă.

În cadrul evenimentului, George Simion a promovat planul său de guvernare pentru perioada campaniei electorale. El a subliniat importanța patriotismului, a suveranității naționale și a valorilor tradiționale, pledând pentru o reformă profundă a instituțiilor statului și pentru un control mai strict al resurselor economice. Programul său electoral include, de asemenea, măsuri pentru combaterea corupției, îmbunătățirea condițiilor de trai în mediul rural și dezvoltarea agriculturii locale.

„Suntem aici pentru a asculta nevoile comunităților și pentru a le oferi soluții reale. AUR este singura alternativă care poate reda demnitatea și prosperitatea României,” a declarat George Simion în fața simpatizanților săi din Chirnogi.

Prezența liderului AUR în județul Călărași face parte dintr-o serie de vizite pe care acesta le desfășoară în întreaga țară, având ca scop consolidarea susținerii electorale și prezentarea proiectelor partidului pentru viitorul României. Cu alegerile prezidențiale care se apropie, mesajul lui George Simion se adresează atât electoratului tradițional al AUR, cât și celor nemulțumiți de actuala clasă politică.

Continue Reading

Cele mai vizualizate