Connect with us

Anunțuri - Călărași

ANUNȚ PREALABIL PRIVIND AFISAREA PUBLICA A DOCUMENTELOR TEHNICE ALE CADASTRULUI

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Unitatea Administrativ-Teritoriala Cascioarele din judetul Calarasi, anunta publicarea documentelor tehnice ale cadastrului pentru sectoarele cadastrale nr. 9, 10, 11 si 15, incepand cu data de 06.03.2024, pe o perioada de 60 de zile, la sediul Primariei Cascioarele, conform art.14 alin.(1) si (2) din Legea cadastrului si a publicitatii imobiliare nr.7/1996, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare. Cererile de rectificare ale documentelor tehnice vor putea fi depuse de catre proprietarii, posesorii sau alti detinatori, la sediul primariei si pe site-ul Agentiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliara. Primar, Florin Bordei

Advertisement

mica publicitate

Casă de vânzare în comuna Ciocănești

Published

on

Casa noua an 2020 în Com. Ciocanesti – Central, Jud. Calarasi cu 860mp curte si 61mp constructie. Curent, apă și baie in casa. Pret: 35000 euro. Tel: 0726205008

Continue Reading

Anunțuri - Călărași

Ministerul Afacerilor Interne scoate la concurs șase posturi în județul Călărași. Ce trebuie să faci ca să te angajezi

Published

on

Vrei să devii pompier? Ministerul Afacerilor Interne scoate la concurs prin încadrare directă șase posturi de execuție, printre care două posturi de Ofițer Specialist II și Ofițer I la Inspecția de Prevenire – Compartimentul Control și Activități Preventive și altele. Anunțurile de concurs au fost postate la avizierul ISU Călărași și pe site-ul M.A.I.

La nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Ştirbei” al județului Călăraşi s-a demarat procedura de ocupare prin încadrare directă pentru 6 posturi de execuție, astfel:

Anunțurile de concurs au fost postate la avizierul unității și pe portalul de servicii publice al Ministerului Afacerilor Interne: https://hub.mai.gov.ro – la secțiunea „CARIERĂ M.A.I.”. Aici (sau în link-urile de mai sus) veți putea afla toate detaliile privind condițiile pe care trebuie să le îndepliniți și pașii pe care trebuie să îi urmați, precum și datele limită de înscriere și de depunere a dosarelor.

ISU Călărași precizează că pentru detalii suplimentare, puteți să apelați numărul de telefon 0242.311.818 (în dispecerat, cu solicitare de legătură pentru Biroul Resurse Umane) sau 0242.314.079, de luni până vineri, în intervalul orar 08:00-16:00.

Advertisement
Continue Reading

Anunțuri - Călărași

Anunț – Primăria Comunei Lehliu – Anunţ prealabil privind afişarea publică a documentelor tehnice ale cadastrului

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Unitatea Administrativ Teritorială Lehliu din judeţul Călăraşi anunţa publicarea documentelor tehnice ale cadastrului pentru sectoarele cadastrale nr. 11, 26, 27, 31 şi 32 începând cu data de 14.05.2024 pe o perioadă de 60 de zile, la sediul Primăriei Comunei Lehliu, conform art. 14, alin. 1 şi 2 din Legea cadastrului şi a publicităţii imobiliare nr. 7/ 1996, republicată, cu modificările ulterioare.

Data de început a afişării 14.05.2024

Data de sfârşit a afişării 12.07.2024

Advertisement

Cererile de rectificare ale documentelor tehnice vor putea fi depuse de către proprietari, posesori sau alţi deţinători, la sediul Primăriei Comunei Lehliu si pe site-ul Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară.

Continue Reading

Cele mai vizualizate