Connect with us

Știri

ANUNT PREALABIL PRIVIND AFISAREA PUBLICA A DOCUMENTELOR TEHNICE ALE CADASTRULUI

Published

on

ROMÂNIA
Judetul Călărași

Primăria orasului Lehliu Gară

Str. Pompieri nr.5
Tel/fax:0242641124/0242641123                                                                                   Nr.inregistrare:862/03.02.2020 

ANUNT PREALABIL PRIVIND AFISAREA PUBLICA A DOCUMENTELOR TEHNICE ALE CADASTRULUI

        Unitatea administrativ teritoriala  Lehliu Gara din judetul Calarasi, anunta publicarea documentelor tehnice ale cadastrului pentru sectoarele cadastrale nr.7,47, 52, 58, 62, 63, 84, 85, 87, 90, 95, 151 incepand cu data de 13.02.2020, pe o derioada de 60 de zile, la sediul Primariei orasului Lehliu Gara, conform art.14 aln.(1) si (2) din Legea cadastrului si publicitatii imobiliare nr.7/1996, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

Advertisement

     Cererile de rectificare ale documentelor tehnice vor putea fi depuse de catre proprietarii, posesorii sau alti detinatori, la sediul primariei si pe site-ul Agentiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliara.

PRIMAR,
Iacomi Iulian

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri

Primarul Ciprian Andrei Olteanu își depune oficial candidatura pentru un nou mandat la Primăria Unirea din Călărași

Published

on

Ciprian Olteanu PNL Unirea

Joi, 25 aprilie, Ciprian Andrei Olteanu, cel mai tânăr primar al județului, și-a oficializat candidatura pentru un nou mandat la conducerea Primăriei Unirea.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Olteanu și-a exprimat încrederea în sprijinul locuitorilor, amintindu-le de încrederea acordată în urmă cu patru ani și prezentându-le realizările concrete ale mandatului său. Este vorba despre un primar care și-a asumat misiunea de a transforma comunitatea și de a răspunde nevoilor acesteia.

Este dificil să comparăm realizările celui mai tânăr primar din localitate cu administrația anterioară, condusă  de Belu Florian (PSD). Această administrație nu a reușit să se remarce în comunitate prin nicio realizare semnificativă, în ciuda numeroaselor nevoi ale acesteia.

Printre realizările sale notabile se numără extinderea rețelei de gaze, un proiect de o importanță deosebită pentru comunitatea locală,  modernizarea sistemului de iluminat public cu LED-uri pe toate străzile din comună, măsuri care nu numai că aduc confort, dar și contribuie la eficiența energetică.

Edilul a fost activ în promovarea culturii și a coeziunii sociale, organizând evenimente dedicate locuitorilor, cum ar fi “Zilele comunei Unirea”, și facilitând accesul la infrastructură sportivă prin construirea unui teren de fotbal din bugetul propriu al localității.

În ceea ce privește infrastructura esențială, primarul Olteanu a demarat proiecte de reabilitare a rețelei de apă și asfaltare a străzilor din comună, asigurând astfel un mediu mai sigur și mai confortabil pentru locuitori.

În educație, Ciprian Andrei Olteanu a colaborat strâns cu cadrele didactice din școli, organizând întâlniri pentru identificarea soluțiilor optime pentru îmbunătățirea sistemului educațional local și asigurând dotarea unităților de învățământ cu infrastructura necesară pentru desfășurarea actului educațional în condiții moderne.

Vom prezenta câteva exemple concrete de proiecte pe care primarul Ciprian Olteanu le-a implementat cu succes în comuna sa:

– Un proiect de extindere a rețelei de gaze naturale, aflat în desfășurare, reprezintă un real progres pentru comunitate.
– Modernizarea întregului sistem de iluminat public al comunei Unirea prin utilizarea tehnologiei LED.
– Organizarea de evenimente culturale dedicate locuitorilor din Unirea, precum “Zilele Comunei Unirea”.
– Construirea unui teren de fotbal finanțat din bugetul local.
– Reabilitarea rețelei de apă din comuna Unirea.
– Realizarea cadastrării gratuite a tuturor imobilelor din localitate.
– Introducerea de microbuze electrice pentru ruta Unirea – Jegășia Dichiseni.
– Întâlniri destinate creșterii și identificării soluțiilor pentru îmbunătățirea performanței directorilor unităților de învățământ locale. Primarul Ciprian Olteanu are o relație excelentă cu cadrele didactice din școli.
– Asfaltarea străzilor din comună.
– Identificarea ONG-urilor din comunitate care au sprijinit achiziționarea materialelor de construcție necesare pentru reabilitarea și dotarea unităților de învățământ cu sisteme de încălzire pe bază de GPL, printr-o colaborare cu Asociația BookLand România.
– Acțiuni de tăiere a copacilor și arborilor bătrâni care prezintă pericole.
– Organizarea de activități educative pentru elevi cu diferite ocazii, precum Ziua Copilului, și realizarea de spectacole culturale de către ansamblurile folclorice “Hora Unirii”.
– Acțiuni de curățare a malurilor Brațului Borcea.

De asemenea, primarul nu a neglijat protecția mediului înconjurător, inițiind acțiuni de tăiere a copacilor uscați și de curățare a malurilor Brațului Borcea. Prin aceste proiecte și inițiative, primarul Ciprian Andrei Olteanu și-a câștigat respectul și încrederea comunității din comuna Unirea, demonstrându-și determinarea și abilitățile de lider. Depunerea sa oficială a candidaturii pentru un nou mandat este o confirmare a angajamentului său de a continua să servească intereselor și nevoilor locuitorilor din comuna Unirea.

Continue Reading

Știri

Competiția internațională Călărași Cup – powered by Ecoaqua, real succes. Miodrag Belodedici a rămas impresionat

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

În municipiul Călărași, pasiunea pentru fotbal și dorința de a încuraja tinerii sportivi au fost celebrate într-un eveniment de excepție organizat de operatorul regional de apă și canalizare, ECOAQUA SA, sub îndrumarea directorului Eduard Grama, împreună cu Consiliul Județean Călărași și Primăria municipiului Călărași. Aceștia au fost gazdele “Călărași CUP”, unul dintre cele mai așteptate evenimente sportive din zonă.

Miodrag Belodedici, o legendă a fotbalului, a fost invitat de seamă la acest eveniment pentru a împărtăși din experiența sa și pentru a inspira noile generații de fotbaliști aspiranți. Părinții celor mici s-au declarat încântați de inițiativa autorităților locale de a susține astfel de evenimente, recunoscând importanța mișcării sportive și a sănătății încă de la o vârstă fragedă.

Organizatorii evenimentului au oferit tuturor participanților medalii, diplome și cadouri, subliniind astfel aprecierea pentru eforturile și talentul fiecărui jucător. “Călărași CUP” a fost nu doar un prilej de competiție, ci și un moment de comunitate și încurajare pentru viitorul fotbalului în regiune.

Continue Reading

Știri

Accident grav pe A2, zona Fundulea. Un tir ucrainean s-a răsturnat după ce a lovit parametrul dintre sensuri

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A2 București-Constanța, la kilometrul 32+300 de metri, pe sensul spre litoral, în zona localității Fundulea, județul Călărași, un autotren înmatriculat în Ucraina a impactat parapetul median și s-a răsturnat pe partea carosabilă. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 13:55.

În urma impactului, sunt scurgeri de carburant pe suprafața de rulare. Nu au rezultat persoane rănite.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri de mers, circulându-se doar pe banda de urgență. Se estimează reluarea normală a circulației în 45-60 de minute.

Continue Reading

Cele mai vizualizate