Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Connect with us

Știri

Restaurant Diana- Bătaie de joc pentru clienți| Au servit mâncare stricată…

Published

on

  • “Restaurant Diana”, un restaurant cu o activitate  de aprox. 9 ani în domeniul alimentaţiei publice și a serviciilor de catering. Duminică, 5 martie a.c. s-a întâmplat ceva. Ceva cât de cât familiar pentru acest restaurant. Doi angajați ai Detașamentului de pompieri au avut intenţia de a lua masa de prânz la acest restaurant. Nimic ieşit din comun, până acum. Aceştia, au precizat că doresc să ia mâncarea la pachet. Unul dintre pompieri şi-a comandat “Meniul Zilei”, însemând o porție de mazăre cu cartofi. Doar că, aici “DIANA RESTAURANT” are o mare problemă! A servit “Meziul Zilei”, adică o porţie de mazăre fermentată, proces ce intervine în momentul în care, mâncarea nu este păstrată în condiții optime de temperatură.
  • Voicu Gheorghe a mai susținut faptul că niciodată nu a mai pățit așa ceva, timp de  9 nouă ani de actvitate.
  • Cât de nebun să fii să servești mâncare stricată?!! Apropo, prețul unui meniu era de 10 lei, un preț ce te pune pe gânduri. Am luat legătura cu administratorul acestui restaurant. Domnul Voicu Gheorghe a declarat pentru “Călărași News” – faptul că ştie de această problemă, a mai ţinut să menționeze că, împreună cu angajatele din restaurant au mâncat din fasolea fermentată – “Nu, dom’le, mâncarea era bună. Ştii poţi face rău pentru 2 lei sau pentru 200 lei.
  • Nu am înțeles nici în acest moment la ce s-a referit când a afirmat aceste lucruri. Cert este un singur lucru, mâncare ieftină și proastă. Nu este posibil așa ceva! Cum să te duci într-un restaurant și să fii servit cu o porție de mazăre stricată.
  • De aici putem deduce mai multe lucruri. – Principalul motiv pentru care acesta servește mâncarea stricată clienților,  fiind unul destul de simplu… Păstrează mâncarea rămasă de la evenimentele anterioare și o refoloseşte în prepararea altor preparate specifice restaurantului.
  • Stau și mă întreb un singur lucru. Oare câte ar mai trebui să se întâmple pentru a se lua măsuri?!!