in

Ultimă oră! Schimbare de situație în cazul președintelui C.J. Călărași, Vasile Iliuță – dosar clasat

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță anunță pe pagina oficială de Facebook faptul că dosarul în care acesta a fost parte, având calitatea de suspect a fost clasat de procurorii care au anchetat cazul. Vasile Iliuță a fost oprit în trafic, pentru un control de rutină, efectuat de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Călărași, în  seara zilei de 26 octombrie 2016. Acesta a oprit la indicațiile polițiștilor ce desfășurau un filtru pe str. Călărași – Chiciu, între Popasul “La Sălcii” și Spitalul Județean de Urgență Călărași”. Acțiunile în zonă sunt desfășurate frecvent de polițiști în această zonă. 

Din informații apărute în spațiul public, reiese faptul că acesta și-ar fi declinat identitatea în fața polițiștilor, având impresia că a fost recunoscut de către aceștia, ulterior plecând din locul în care acesta a fost oprit pentru control.

 “A fost alergat, de trei echipaje de poliție, până acasă, în municipiul Călărași, pe strada București, în plin centru. Sunt date conform cărora acesta ar fi trecut pe culoarea roșie a semaforului amplasat în zona Volna, tocmai pentru a scăpa de echipajele de urmărire.” – informează presa locală

Urmărirea penală a început pe data de 14 februarie 2017 pentru comiterea infracțiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice, având calitatea de suspect în acest caz. 


Soluția procurorului de caz încurcă toate calculele “mediului academic” călărășean. 
Diversiunile create în cele 12 luni de la evenimentul din ziua de 26.10.2017 au fost răsturnate de o soluție simplă, previzibilă, așteptată printr-o clasare a cauzei.
Totul petrecut într-o democrație pe care ar trebui să o înțelegem, să fim conștienți de faptul că instituțiile sunt conduse în interesul cetățeanului și nu în cel personal.
Ceea ce s-a întâmplat în această perioadă mă face să privesc cu optimism anul 2020.
Mulțumesc celor care m-au susținut și care, din prima clipă, au înțeles urâta campanie de denigrare. –
scrie  președinte CJ Călărași, Vasile Iliuță pe pagina oficială de Facebook

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 1

Downvotes percentage: 100.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Acțiune de plantare, puieți de salcâm, în comuna Dragalina

ANUNȚ: Drumuri și Poduri S.A. caută director economic, cu contract individual de muncă, perioadă nedeterminată