in

200 de călători CFR blocați în tren de mai mult de patru ore, ajutați de ISU Călărași

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) „Barbu Știrbei” Călărași a înregistrat mai multe solicitări de apă și alimente de strictă necesitate după ce un tren cu 200 de călători, fără alimentare cu energie electrică, a rămas blocat timp de 4 ore la o distanță de 1,2 kilometri față de stația Fundulea din județul Călărași, potrivit informațiilor oferite de ISU Călărași pe Facebook.

Trenul CFR IRN 1991 se deplasa pe ruta Mangalia – Timișoara Nord și avea la bord o femeie însărcinată, 3 copii mai mici de un an, 15 copii cu vârste cuprinse între 8 și 18 ani și o persoană în vârstă de 78 de ani dependentă de insulină.

Echipajele de intervenție din cadrul ISU Călărași s-au deplasat la fața locului, iar împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Fundulea și Serviciul de Ambulanță au acordat asistență medicală călătorilor aflați în nevoie și au asigurat măsuri de prevenire a unor stări potențial generatoare de situații de urgență. De asemenea, au fost puse la dispoziție baxuri de apă și un microbuz școlar pentru a transporta pasagerii doritori în stația Fundulea, pentru ca ulterior să fie preluați de alte mijloace de transport în comun spre București.

ISU Călărași a început să primească apeluri începând cu ora 4:00 a dimineții zilei de 29 iulie 2021. La ora 8:51 a sosit o locomotivă Diesel a CFR pentru a prelua garnitura de tren, ca mai apoi, la ora 9:00, garnitura să fie repusă în mișcare.

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Dumitru Coarnă: Un premier decuplat de la realitate și un ministru al agriculturii care nu înțelege pe ce lume trăiește nu pot înțelege nevoile agriculturii și societății

Amenzi în valoare de aproximativ 7.200 de lei acordate în ultimele 24 de ore de către Poliția Rutieră Călărași