in

Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, ziua muzicii și a iubitorilor de cafea, marcate astăzi într-un eveniment organizat de Biblioteca Județeană “Al. Odobescu” Călărași

Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, ziua muzicii și a iubitorilor de cafea, marcate astăzi într-un eveniment organizat de Biblioteca Județeană “Al. Odobescu” Călărași. 

Laura Munteanu: Înainte de a prezenta două aspecte la care voi face referire astăzi, vreau să-mi permiteți, astăzi este Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice și pe această cale aș dori să urez la mulți ani tuturor pensionarilor, tuturor bunicilor, părinților noștri care ne-au dat viață, ne-au sprijinit și cărora trebuie să le purtăm recunoștință și să le fim aproape.

Primul aspect la care voi face referire este legat de activitatea colegelor mele de la Organizația Județeană a Femeilor Social Democrate care în luna septembrie, atât în municipiul Călărași, cât și la nivel județean, au fost alături de colegii parlamentari în activități de sprijinire, de susținere a copiilor cu dificultăți de pregătire pentru școală, a familiilor nevoiașe, astfel încât începutul de an școlar să fie bun și pentru aceștia. Cea de a doua acțiune face referire la faptul că noi ne vom implica în această campanie de semnături, nu numai cele online, în organizațiile locale, pentru că dorim să sprijinim acest proiect de lege, acest proiect legat de facturile la energie și gaze. Vrem să arătăm că nouă, social democrații, ne pasă și suntem alături de acest demers făcut de organizația PSD România.


La Biblioteca Județeană avem astăzi o activitate, spunem noi, emoționantă. În 2011, Asociația Națională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România a inițiat un demers pentru a activa campaniile nocturne ale bibliotecilor și a prezentat către comunitate activitățile deosebite care se fac în cadrul acestor instituții. Noi avem o activitate care se deschide la ora 17:00, o activitate care se adresează atât iubitorilor de poezie, de proză, de muzică, toate sub auspiciul aromei de cafea, pentru că astăzi nu este doar Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, este Ziua Internațională a muzicii, a iubitorilor de cafea, așa că noi ne-am gândit să compilăm toate aceste activități sub auspiciul aromei de cafea. Activitatea nu se desfășoară doar la Biblioteca Județeană, ea se va desfășura și la Biblioteca Municipală din Oltenița, așa că noi vă așteptăm cu drag. Vă așteptăm la toate activitățile noastre, pentru că în luna septembrie am avut foarte multe activități – lansări de carte, expoziții de artă și încercăm, pe cât posibil, ca dincolo de activitatea obișnuită a bibliotecii de împrumut, de lectură, să fim deschiși către comunitate și să oferim utilizatorilor noștri activități cât mai diversificate. La mulți ani dragi bunici, părinți, vă așteptăm la bibliotecă!

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

VIDEO. Ion Samoilă, despre prefectul Valentin Barbu: Permanent ne trezim atacați, deciziile luate de CJ sunt atacate

Deputatul Coarnă vorbește despre plafonarea prețurilor la energie și gaze, moțiunea de cenzură și probeleme județului Călărași