Connect with us

Breaking News

„Zilele Comunei Vâlcelele” – „Zilele Fermierului Călărăşean” – 9 septembrie

Published

on

https://www.facebook.com/calarasipress/videos/1451553031602218/

Primarul comunei Vâlcelele, Ionel Tatu, organizează, cu sprijinul Consiliului Local cea de a XI –a ediție a deja cunoscutului eveniment ce poartă numele “Zilele Comunei Vâlcelele”,  cunoscut și ca Ziua Fermierului Călărășean” ce se va desfășura sâmbătă, 9 septembrie a.c.

 

Evenimentul se va deschide cu ansamblurile folclorice locale, ansamblul Giurca și Ansamblul Bărăganul, din Călărași. Cât despre interpreții de renume ce vor urca pe scenă vă putem spune că se anunță surprize și momente unice! 

Artiști ce vor fi prezenți: Vali Vijelie, Maria Dragomiroiu, Nicu Paleru, Minodora, Alin Oprea – „Talisman”, Gașca de la „Vacanța Mare”, Ionuț și Doinița Dolănescu, Maria Ciobanu, Iulia Jianu, Rică Răducanu, Aurel Moga, Mariana Stan, Constantin Enceanu, Bianca Cristea și Mihai Napu.

Așa cum obișnuim să facem, cu doar câteva zile înaintea evenimentului i-am făcut o vizită. L-am găsit în fața instituției pe care acesta o conduce, supravehea desfășurarea ultimelor amenajarăi pentru marele eveniment ce va avea loc în acest weekend.

 

Ionel Tatu a declarat în exclusivitate pentru Călărași News următoarele:

“Suntem în săptămâna premergătoare “Zilele Comunei Vâlcelele” și “Zilele Fermierului Călărășean”. Este un eveniment destul de mare, sper să-l duc cu brio la final. Din an în an la noi, la Vâlcelele s-a înstărit această zi a comunei și ale fermierului călărășean și de ce să nu spun… fără sprijinul fermierilor din localitate, nu reușeam să face acest eveniment destul de mare.

Pe această cale, ţin să mulțumesc tuturor fermierilor, atât celor mici, cât și celor mari care au contribuit de la doar câțiva lei, până la sute de milioane, pentru ca acest eveniment să se desfășoare în condiții bune.

Și aștept toți cetățenii comunei Vâlcelele, chiar și cetățenii din Jud. Călărași, prieteni apropiați la acest eveniment care are loc, sâmbătă, începând cu orele 12:00, până la orele 24:00”

– a declarat Ionel Tatu, Primarul comunei Vâlcelele, Jud. Călărași

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Breaking News

Amenințare cu bombă la Târgul de Crăciun din Călărași! Politia evacuează zona

Published

on

Amenințare cu bombă la Târgul de Crăciun din Călărași. Un apel pe 112 a anunțat situația, însă bărbatul nu a putut fi identificat.

Mulțimea de oameni a fost evacuată de urgență. La fața locului urmează sa ajungă lucrătorii Serviciului Român de Informații pentru efectuarea verificărilor specifice.

Potrivit unor informații, cartela de pe care a fost efectuat apelul prin care s-a anunțat atentatul aparține unei femei, însă cel care a vorbit este un bărbat.

Echipa operativa a stabilit locația apelantului în localitatea Mihai Viteazu din Călărași,  la fața locului deplasându-se un echipaj pentru efectuarea cercetărilor. A fost interceptată mașina apelantului însă la sosirea forțelor de ordine nu a fost găsit nimeni.

Poliția face mai multe filtre la toate ieșirile din Călărași pentru a control.

PRECIZARE IPJ CALARASI 

“În seara de 2 decembrie a.c., un bărbat a sesizat, prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că în cadrul Târgului de Crăciun din municipiul Călărași este amplasată o bombă.

Numărul a fost reapelat, iar persoana a răspuns spunând că a fost o glumă.

În cauză se efectuează verificări, în vederea identificării persoanei și luarea măsurilor legale care se impun.” precizează IPJ Călărași pentru Călărași PRESS.

In curs de actualizare

Continue Reading

Breaking News

Accident la Drajna Nouă pe DN21, patru autovehicule implicate cu 10 persoane

Published

on

Un nou accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp pe DN21 – Drajna Nouă din Călărași, unde au fost implicate patru autovehicule în care se aflau 10 persoane, transmis pompierii călărășeni.
Potrivit primelor date, este vorba despre un accident rutier cu 10 persoane implicate, dintre care o victima rănită ușor, neîncarcerată, în sat Drajna Noua, comuna Dragalina, pe Drumul Național 21. Se circulă pe o bandă dirijat de poliție.

Continue Reading

Breaking News

Accident pe DN21, trei mașini implicate. SMURDUL a fost solicitat la fața locului

Published

on

Un nou accident rutier în această seară, orele 19:00, pe DN21,  între Drajna Nouă și Radu Negru, în dreptul benzinărie Octano, aproape de intrarea pe Autostrada Soarelui, produs între trei autoturisme care au intrat în coliziune.

Traficul rutier se desfășoară în condiții specifice unui eveniment rutier. La fața locului se deplasează un echipaj SMURD pentru a acorda îngrijiri medicale persoanelor implicate. 

În curs de actualizare…

Continue Reading

Cele mai accesate articole