Connect with us

Breaking News

„Zilele Comunei Vâlcelele” – „Zilele Fermierului Călărăşean” – 9 septembrie

Published

on

https://www.facebook.com/calarasipress/videos/1451553031602218/

Primarul comunei Vâlcelele, Ionel Tatu, organizează, cu sprijinul Consiliului Local cea de a XI –a ediție a deja cunoscutului eveniment ce poartă numele “Zilele Comunei Vâlcelele”,  cunoscut și ca Ziua Fermierului Călărășean” ce se va desfășura sâmbătă, 9 septembrie a.c.

 

Evenimentul se va deschide cu ansamblurile folclorice locale, ansamblul Giurca și Ansamblul Bărăganul, din Călărași. Cât despre interpreții de renume ce vor urca pe scenă vă putem spune că se anunță surprize și momente unice! 

Artiști ce vor fi prezenți: Vali Vijelie, Maria Dragomiroiu, Nicu Paleru, Minodora, Alin Oprea – „Talisman”, Gașca de la „Vacanța Mare”, Ionuț și Doinița Dolănescu, Maria Ciobanu, Iulia Jianu, Rică Răducanu, Aurel Moga, Mariana Stan, Constantin Enceanu, Bianca Cristea și Mihai Napu.

Așa cum obișnuim să facem, cu doar câteva zile înaintea evenimentului i-am făcut o vizită. L-am găsit în fața instituției pe care acesta o conduce, supravehea desfășurarea ultimelor amenajarăi pentru marele eveniment ce va avea loc în acest weekend.

 

Ionel Tatu a declarat în exclusivitate pentru Călărași News următoarele:

“Suntem în săptămâna premergătoare “Zilele Comunei Vâlcelele” și “Zilele Fermierului Călărășean”. Este un eveniment destul de mare, sper să-l duc cu brio la final. Din an în an la noi, la Vâlcelele s-a înstărit această zi a comunei și ale fermierului călărășean și de ce să nu spun… fără sprijinul fermierilor din localitate, nu reușeam să face acest eveniment destul de mare.

Pe această cale, ţin să mulțumesc tuturor fermierilor, atât celor mici, cât și celor mari care au contribuit de la doar câțiva lei, până la sute de milioane, pentru ca acest eveniment să se desfășoare în condiții bune.

Și aștept toți cetățenii comunei Vâlcelele, chiar și cetățenii din Jud. Călărași, prieteni apropiați la acest eveniment care are loc, sâmbătă, începând cu orele 12:00, până la orele 24:00”

– a declarat Ionel Tatu, Primarul comunei Vâlcelele, Jud. Călărași

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Breaking News

VIDEO. Călărași / Crimă îngrozitoare, tată și fiică, găsiți fără suflare în propria locuință

Published

on

UPDATE: 14:00

Anchetatorii au descoperit criminalul și mobilul crimei. Potrivit unor surse judiciare, un bărbat de aproximativ 40 de ani, chiriaș în locuința celor doi ar fi recurs la acest gest teribil în urma unor discuții tensionate privind chiria bărbatului, pe care proprietarii ar fi vrut să o sisteze.

Chiriașul a fost cel care a anunțat „descoperirea”, ulterior  acesta recunoscându-și fapta. Conform unor informații, bărbatul este recidivist, în anul 2014- 2015 ar mai fi avut o tentativă de crimă.

Tragedie la Călăraș, tată și fiică, de 71 și respectiv 41 de ani, au fost găsiți fără suflare în propria locuiță din municipiul Călărași. Descoperirea sângeroasă ar fi fost făcută de chiriașul care locuia împreună cu cei doi.

Strada pe care s-a petrecut teribila crimă a fost împânzită de forțe de ordine și anchetatori. Vecinii sunt terifiați, criminaliștii prezenți la fața locului au ridicat mai multe probe. Potrivit unor surse, în familia unde s-a petrecut tragedia au existat mai multe conflicte.

Bărbatul, în vârstă de 71 ani, și fiica acestuia, în vârstă de 42 ani, au fost găsiți decedați în locuință, cu multiple leziuni prin înjunghiere.

Continue Reading

Breaking News

COD GABLEN de ploi, vânt puternic și vreme deosebit de rece

Published

on

Cod gaben

Interval de valabilitate: 10 aprilie, ora 11 – 11 aprilie, ora 21. Fenomene vizate: intensificări ale vântului. Zone afectate: estul, sud-estul și sud-vestul țării; zona înaltă a Carpaților Meridionali și de Curbură

În intervalul menționat, în estul, sud-estul și sud-vestul țării, local și temporar vântul va avea intensificări, cu viteze de 55…60 km/h, iar luni (11 aprilie), în jumătatea de sud a Moldovei, Dobrogea și estul Munteniei, rafalele vor depăși 70 km/h. Pe parcursul zilei de luni, în zona înaltă a Carpaților Meridionali și de Curbură, vântul va continua să sufle tare, cu rafale de peste 90 km/h, iar zăpada va fi spulberată

sursa: ANM

Continue Reading

Breaking News

DIICOT a destructurat o rețea de cinci români bănuiți că administrau site-uri care oferă servicii de asasinare la distanță, pe darknet

Published

on

DIICOT a destructurat o rețea de cinci iromâni bănuiți că administrau site-uri care oferă servicii de asasinare la distanță, pe darknet.

În urma cercetărilor, autoritățile de la Washington au stabilit că grupul în cauză este format din cinci sau mai multe persoane care locuiesc în România. La finalul acțiunii DIICOT, au fost aduși la audieri cinci suspecți și patru martori.

Biroul de presă al DIICOT informează că a realizat șapte percheziții la adrese din Gorj și Hunedoara, în urma unei cereri venite din partea autorităților americane care ”vizează activitatea unui grup infracțional organizat care a administrat pagini de internet pe care erau postate oferte pentru servicii de contractare asasinate la comandă”.

Respectivele site-uri puteau fi accesate numai prin browsere special dezvoltate, iar plata pentru servicii era acceptată numai în monede electronice, ale căror traseu este mult mai greu de urmărit.

Prejudiciul estimat în acest caz este de 500 de mii de euro. În urma perchezițiilor, au fost ridicate calculatoare, telefoane, înscrisuri și suma de 30 de mii de lei.

Continue Reading

Tendințe

Copyright © 2022 CalarasiPRESS.

error: Conținutul site-ului Călărași PRESS este protejat de dreputuri de autor. Toate dreputile rezervate către © Cătălin COJOCARU. Pentru preluare informațiilor și a conținutului, ne puteți contacta la 0735.128.255 sau la catalin@calarasipress.ro