in

VIORICA DĂNCILĂ A VOTAT „PENTRU O ROMÂNIE A BUNĂSTĂRII, O ROMÂNIE SIGURĂ ȘI DEMNĂ”

Președintele PSD și-a exprimat votul astăzi, în Capitală, alături de soțul său și de fostul ministru al Muncii. Viorica Dăncilă a declarat că a votat „pentru o Românie a bunăstării”.

Am votat pentru o Românie a bunăstării, o Românie a drepturilor garantate, o Românie sigură și demnă în care românii să nu trăiască cu teama zilei de mâine că nu au ce pune pe masă, că nu au bani pentru medicamente sau pentru facturi. Am votat împotriva tăierilor de pensii și salarii, am votat împotriva austerității. Am votat pentru o Românie unită, în care fiecare român să se regăsească în deciziile președintelui, a declarat candidatul social-democrat la alegerile prezidențiale.

Dăncilă a adresat un îndemn românilor să iasă la vot.

Toți românii trebuie să contribuie la creionarea viitorului, atât pentru nepoții și copii noștri, dar și pentru ceilalți români care trebuie să rămână în țara lor și să aibă un trai mai bun, a completat fostul premier.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Vâlcelele: Un bărbat și-a incendiat casa, iar părinții au suferit arsuri seriose

Forțele speciale din cadrul Poliției Călărași, mobilizate în mai multe localități din județ în primul tur al alegerilor prezidențiale