in

Viorica Dăncilă a cucerit inimile călărășenilor din Borcea

În localitatea Borcea din județul Călărași, candidatul PSD pentru Cotroceni, fostul premier Viorica Dăncilă a câștigat încrederea călărășenilor din Borcea. Scorul a fost unul care a făcut diferența între cei doi candidați.

Imediat după orele 21.00 primele cifre au arătat un scor aproape egal, dar la puțin timp, cifrele s-au concretizat pentru localitatea condusă de primarul Aniel Nedelcu Pațurcă. Prezența la vot a fost de 42,26% – adică 2.859 oameni care au intrat în secțiile de votare din Borcea, din totalul de 6.764 oameni înscriși pe listele permanente. Pe listele suplimentare s-au numărat 337 persoane, o persoană a beneficiat de urna mobilă.

Edilul afirmă că oamenii au avut cu inima. Și-au pus încrederea într-o femeie, care ar putea să mențină prosperitatea României, așa cum s-a întâmplat până acum. 

În primul tur al acestor alegeri, organizația județeană a PNL Călărași a câștigat alegerile cu un procent la limită, diferența fiind făcute de 20 de buletine de vot. Primarul Aniel spune că preleședintele PNL Călărași, primarul Daniel Drăgulin nu a apucat să se bucure prea mult de rezultatul primului tur din cauza scorului obținut în cel de-al doilea tur…

0 0 vote
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Lehliu Gară: Dorin, un tânăr de 22 de ani a dispărut fără urmă

Mesajul transmis de Viorică Dancilă după aflarea rezultatelor alegerilor