in

VIDEO. Virgil Dumbravă/Pro România Călărași îl susține pe Mircea Diaconu în cursa pentru Cotroceni

Românii sunt așteptați la vot, la alegeri prezidențiale 2019, în data de 10 noiembrie 2019. Dacă în primul tur niciunul dintre candidați nu întrunește majoritatea de voturi valabil exprimate ale alegătorilor de pe listele electorale permanente, pe data de 24 noiembrie 2019 se organizează al doilea tur de scrutin.

Procesul de vot la alegeri prezidențiale 2019 începe duminică, 10 noiembrie 2019, la ora 7:00 și se va încheia la ora 21:00. Prin excepție, votarea în străinătate se desfășoară și în zilele de vineri și sâmbătă, 8 noiembrie și 9 noiembrie. În ziua de vineri, procesul de vot începe la ora locală 12:00 și se va încheia la ora locală 21:00, iar în ziua de sâmbătă, votarea începe la ora locală 7:00 și se va încheia la ora locală 21:00.

Potrivit Legii 370 din 2004, pentru alegerea președintelui, alegătorii care la ora 21:00 se află la sediul secției de votare, dar și cei care se află la rând în afara sediului secției de votare pentru a intra în secția de vot, își pot să exercita dreptul de vot până cel mult la ora 23:59.

La nivelul județului Călărași partidele politice au încercat să prezinte oferta cea mai bună. Fiecare a arătat calitățile cele mai bune a prezidențiabilului prezentat românilor. Unul dintre oamenii vocali ai politicii locale este fostul viceprimar de Călărași, Virgil Dumbravă, coordonator Pro România Călărași alături de Răzvan Meseșeanu. Fostul viceprimar are încredere și susține în cursa pentru Cotroceni pe Mircea Diaconu, candidat independent. CălărașiPRESS a realizat un interviu cu coordonatorul PRO România Călărași, în care a discutat despre susținerea candidatului independent Mircea Diaconu, cât și despre necesitatea implicării tinerilor în politică:

“Sunt foarte mulți tineri care au venit și vin alături de noi care vor sa facă politică. Aceste lucru este foarte bine. La un moment dat trebuie să schimbăm tot ce a fost până acum cu o nouă garniură de  politicieni tineri care au o altă gândire.  Tinerii din Călărași au și oameni cu experiență lângă ei. Nu poți avea experiență dintr-o dată, dar este bine că se implică. Experiența se capătă. Faci doi, trei, cinci ani. Treci prin câteva alegeri, vezi cum sunt lucrurile, prinzi experiență, apoi poți face politică de vârf.

Am o mare simpatie și cred în omul Mircea Diaconu. Îl susțin și voi acorda votul meu. Este un om indeependent, a demonstrat-o de fiecare dată când a avut ocazia. Pe televizor și pe rețelele de socializare vorbește mereu cum trebuie să fie un președinte. Trebuie să fie președintele tuturor, nu președintele partidelor politice. Dezbinarea și dușmănia trebuie să dispară dintre români. Avem nevoie de un om care să ne unească în gândire. Să fie aproape de premierul care o fi. Numai așa am putea să ieșim din sfera asta de dușmănie în care se află politica locală. Recomand oamenilor să aibă încredere în acest om, iar pe 10 noiembrie să vină la vot!” declară Virgil Dumbravă, coordonator local al Pro România Călărași pentru calarasipress.ro

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Un candidat la preşedinţia României a fost dat dispărut

Vâlcelele: Un bărbat și-a incendiat casa, iar părinții au suferit arsuri seriose