Connect with us

Politică

VIDEO / Vasile Iliuță a fost ales președinte al PSD Călărași (Galerie foto)

Published

on

Ultimul tur al alegerilor interne din PSD Călărași s-a terminat astăzi, 16 septembrie 2020, în cadrul Conferinței Județene de Alegeri a Partidului Social Democrat din Călărași, unde a fost desemnat prin vot, președintele organizației politice.

Vasile Iliuță nu a avut contracandidat în cursa pentru șefia partidului, însă emoțiile au fost pe măsura bucuriei omului care, după votul delegaților, a fost ales președinte pentru următorii patru ani.

Liderul PSD proaspăt ales a spus că obiectivul pentru alegerile din anul 2024 este de a obține un scor politic care va depăși 51% pentru județul Călărași.  Președintele PSD, Marcel Ciolacu și Paul Stănescu –  secretarul general al PSD i-au fost alături lui Vasile Iliuță în cadrul evenimentului politic desfășurat astăzi la Călărași.

“Felicitări Vasile Iliuță, noul președinte ales al Organizației Județene PSD Călărași!
Te asigur de tot sprijinul meu, în calitate de senator și prim-vicepreședinte al PSD Călărași, și de cuvântul meu, în calitate de prieten.
Alegerile de astăzi sunt cel mai bun prilej pentru asumarea unui angajament ferm în fața tuturor călărășenilor. Acela că vom fi mereu alături de ei și nu vom lăsa pe nimeni în urmă! Felicitări întregii echipe! Mult succes tuturor!” – a fost mesajul senatorul Nicușor Cionoiu.

“În cadrul conferinţei judeţene de alegeri desfășurată astăzi, la Călărași, împreună cu colegii mei am optat pentru continuitate. Un gest absolut firesc având în vedere că, sub conducerea domnului preşedinte Vasile Iliuţă, PSD Călăraşi a câştigat alegerile locale şi parlamentare din 2020.
Îl felicit pe domnul Iliuţă pentru „confirmarea” sa în funcţia de preşedinte. Sunt convins că și în 2024, sub conducerea sa, PSD Călăraşi va câştiga toate bătăliile electorale. Colegii validaţi în noul Birou Permanent Judeţean ştiu prea bine că doar prin muncă, seriozitate şi profesionalism toate promisiunile lansate în urmă cu 2 ani vor prinde viaţă. Le doresc succes și împreună, printr-o guvernare locală onestă, să dovedim și în continuare că suntem principalul reper politic al călărășenilor. Salut prezența la lucrările conferinței a domnului președinte, Marcel Ciolacu și a domnului secretar general, Paul Stănescu, cei doi lideri ai partidului care în urmă cu 2 ani au făcut posibilă coagularea echipei câștigătoare la Călărași.
PSD Călăraşi este şi va fi o echipă unită şi puternică!” a transmis Marius Dulce, liderul organizației municipale a PSD Călărași.

Advertisement

“Felicitări noii echipe PSD Călărași, felicitări președintelui ales, Vasile Iliuță! În urma alegerilor de astăzi, din organizația județeană Călărași, a luat naștere o nouă echipă politică. Vom avea misiunea asumată de a câștiga următoarele alegeri. Iar eu, în calitate de prim-vicepreședinte, voi face tot ce-mi stă în putere ca să atingem acest obiectiv.
PSD Călărași este o forță în județ pentru că oamenii au fost și vor fi mereu în centrul preocupărilor noastre politice. Vom confirma călărășenilor că suntem și vom rămâne cel mai puternic partid. Dar mai ales, avem datoria să le arătăm că suntem și că vom rămâne, mai ales în această perioadă complicată, partidul care se gândește în primul rând la oameni.” – scrie deputatul Bîrcă într-o postare pe Facebook.

Politică

Vasile Iliuță rămâne cel mai puternic politician. Cum arată harta localităților călărășene după alegeri

Published

on

PSD Câștigă Alegerile Locale în Județul Călărași

Alegerile locale din 9 iunie 2024 au confirmat supremația Partidului Social Democrat (PSD) în județul Călărași, unde au obținut victorii în 35 din cele 55 de unități administrativ-teritoriale (UAT-uri). Vasile Iliuta, președintele PSD Călărași, și-a exprimat entuziasmul pe rețelele de socializare, mulțumind echipei pentru efortul depus: “Un proiect, o echipă, un unic rezultat: PSD a câștigat alegerile locale în 35 din cele 55 de UAT-uri ale județului Călărași! Felicitări primarilor și tuturor colegilor pentru implicare, efort și încredere! #continuămîmpreună dezvoltarea județului Călărași în localitățile.”

Lista primarilor PSD câștigători:

• Municipiul Călărași: Dulce-Marius Grigore
• Municipiul Oltenița: Beștea Mihăiță-Constantin
• Orașul Fundulea: Dorobanțu Dorel
• Orașul Lehliu-Gară: Iacomi Iulian
• Belciugatele: Gurlui Ovidiu-Iosif
• Căscioarele: Bordei Florin
• Chirnogi: Ștefan Ion
• Ciocănești: Velicu Dan
• Crivăț: Catană Ion
• Dor Mărunt: Iacomi Ion
• Dragoș Vodă: Ion Radu-Aurel
• Frăsinet: Ploeșteanu Alin-Daniel
• Frumușani: Cristache Costel-Nelu
• Fundeni: Cărtușanu Gheorghiță
• Gălbinași: Radu Paul
• Grădiștea: Matei Vasile
• Gurbănești: Manea Sandu
• Ileana: Alexandru Răzvan
• Independența: Rădulescu Gabriel
• Lupșanu: Câmpulungeanu Ștefan
• Mânăstirea: Iancu Marian-Mugurel
• Nana: Dobre Gheorghe
• Nicolae Bălcescu: Teodorescu Georgiana
• Perișoru: Bucur Ionel-Cătălin
• Plătărești: Ene Sorin-Adrian
• Sărulești: Călin Petre-Alexandru
• Șoldanu: Bucur Ion
• Ștefan Vodă: Zardova Ionel
• Tămădău Mare: Chirică Constantin
• Ulmeni: Drăgnoi Narcis-Niculae
• Ulmu: Negoită Ion
• Vâlcelele: Tatu Ionel
• Valea Argovei: Boitan Costel
• Vasilați: Vasile Cristian
• Vlad Țepeș: Iliuță Marian

Advertisement

Continue Reading

Politică

Amalia Bellantoni, referendum pentru deturnarea alegerilor din 9 iunie! Politiciana de la SOS România e ferm convinsă că a fost o „fraudă electorală pe față”

Published

on

By

Amalia Bellantoni susține că alegerile din 9 iunie 2024 au fost fraudate și nu acceptă ca cetățenii să fie păcăliți de oamenii politici, așa că astăzi, 20 iunie, membra partidului SOS România, condus de Diana Șoșoacă, a anunțat că a lansat un referendum prin care să anuleze alegerile în județul Călărași

Politiciana a făcut acest anunț pe pagina ei oficială de Facebook, prin intermediul unui videoclip în care s-a arătat foarte revoltată de faptul că românilor li s-ar fi furat dreptul de a vota, prin falsificarea alegerilor de către partidele politice cu o mare influență în România.

„Intenția mea, în momentul de față, este de a deturna alegerile care s-au întâmplat la 9 iunie 2024 – fraudă electorală pe față, oameni care intrau cu cinci buletine în mână, oameni care aveau deja buletinele de vot ștampilate, urne deschise, urne nesigilate, urne în care s-a umblat, procese verbale în care s-a falsificat toată avuția și toată dorința noastră, a întregului județ Călărași, de a schimba ceva”, a spus Amalia Bellantoni.

Prin mesajul ei, femeia a ținut să tragă un semnal de alarmă în privința nedreptății care i s-ar fi făcut poporului nostru. Astfel, aceasta îi invită pe românii de pretutindeni să semneze referendumul de denunțare și de destituire a tuturor celor care și-au obținut mandatele prin fraudă electorală.

Advertisement

„Acest referendum va avea loc, în sensul că vom obține toate semnăturile necesare, astfel încât să se renunțe la toate alegerile care au fost fraudate pe 9 iunie. Nu suntem animale! Nu suntem jegul vostru! Nu suntem sclavii voștri! (…) Semnați referendumul, pentru că, dragii mei călărășeni, lupta nu s-a terminat!”.

În secțiunea de comentarii a postării Amaliei Bellantoni s-au regăsit numeroși oameni care și-au arătat susținerea față de inițiativa ei: „Așa este!! Am votat mult mai muți, și în diaspora, și în țară. Prezența la vot a fost mult mai mare, dar au falsificat inclusiv statisticile, iar voturile în plus le-au distrus!!/ Corect, aveți perfectă dreptate, Amalia/ Am votat toți și au furat tot/ Legenda spune că Șoșoacă a luat cel puțin 89% din voturi”.

Referendumul lansat de Amalia Bellantoni poate fi accesat și semnat pe platforma: www.referendumcalarasi.vote.

Advertisement
Continue Reading

Politică

Elena Lasconi: “Refuz să stau cu mâinile în sân și să privesc cum se duce de râpă democrația din țara asta”

Published

on

Am fost, sunt și voi fi loială Câmpulungului câte zile voi mai avea. Tot ce fac și voi face este pentru binele orașului. Nu este o promisiune, ci un legământ. Aici este casa mea. Aici este sufletul meu. Și asta datorită vouă. Mă mândresc cu Câmpulung. Mă mândresc că sunt româncă.
După alegerile din 9 iunie nici nu am apucat să mă bucur de rezultate. M-am trezit într-o situație în fața căreia nu pot să rămân spectator. Refuz să stau cu mâinile în sân și să privesc cum se duce de râpă democrația din țara asta pe care o iubim cu toții.
Știu că pot schimba multe și sunt datoare să încerc, așa cum fac zi de zi aici la Câmpulung.
În acest moment România este roșie. Avem un partid-stat: PSD. Avem și o alternativă: USR, echipa din care fac parte.
Mă doare să văd mesajul electoratului la nivel național. Românii au întotdeauna dreptate. Mesajul românilor nu trebuie ignorat, ci ascultat.
Așa că am decis să-mi depun candidatura pentru președinția USR. Motivul: reconstrucția partidului, singura alternativă în fața partidului-stat.
Aici la Câmpulung continuăm cu fapte. Vă rog să aveți încredere: cuvântul meu e contract! Să fim sănătoși, liberi, uniți și să ne bucurăm unii de alții!

Continue Reading

Cele mai vizualizate