in

VIDEO. Urmărire pe străzile din Călărași pentru prinderea unui șofer care fugea de poliție

  • Urmărire ca în filme pe străzile din Călărași pentru prinderea unui șofer care fugea de poliție
  • Incidentul a avut loc sâmbătă, 15 mai, în jurul orei 03.30.

A fost urmărit de mai multe echipaje, a încălcat mai multe reguli de circulaţie şi a fost interceptat pe strada Trandafirilor, in zona Complexului BIG Bazar. La un colț distanța de locul unde a fost abandonată mașina care a suferit mai multe avarii serioase, a fost găsit un bărbat, posibil proprietarul. Acesta susținea in fața polițiștilor că nu știe ce s-a întâmplat cu mașina. Afirma că fiul său, un minor de nici 16 ani i-ar fi furat cheile din locuință și ar fi plecat prin oraș.

Elementul neobișuit care a atras atenția în trafic a fost faptul că șoferul de ocazie circula pe o stradă principală cu farurile stinse.

Plimbarea a fost întreruptă de un echipaj de poliție care a încercat să-l oprească pentru o verificare, însă șoferul nu a considerat că trebuie să se conformeze solicitării. În goana șoferului teribilist au fost avariate mai multe mașini, iar cursa a durat în jur de 30 de minute.

În urma verificărilor efectuate au fost ridicate probe papilare și alte elemente necesare cercetării. Polițiștii au stabilit că autoturismul nu avea Poliță RCA valabilă.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere fără a deţine permis și furt în scop de folosință.

loading…

4.1 11 votes
Article Rating

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Total votes: 5

Upvotes: 2

Upvotes percentage: 40.000000%

Downvotes: 3

Downvotes percentage: 60.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Copilă de 11 ani aflată pe bicicletă, lovită de o mașină în Alexandru Odobescu

Senatorul Cionoiu: Este inadmisibil ca într-o țară europeană să avem medici, ingineri, maiștri, constructori, șoferi profesioniști, directori în sistemul privat, plătiți cu salariul minim!