in ,

Update: Copilul de un an și șase luni care a ajuns în stare gravă în urma unui accident a decedat

Un copil de un an și jumătate a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovit de o mașină

UPDATE – 27.06.2018 

O fetiță de doar un an și șase luni a fost călcată de un autoturism. Din informațiile noastre, se pare că vinovat pentru producerea acestei tragedii ar fi unchiul copilei. Acesta a încercat să mute mașina, timp în care copilul se afla lângă roata din spate. Mai multe persoane au fost audiate în acest caz. În seara de 26 iunie, puțin după orele 23.00  fetița a fost declarată decetată. Cauzele principale fiind leziunile cranio-cerebrale suferite. Purtătorul de cuvânt din cadrul IPJ Călărași, Bianca Ghiveci a declarat că în cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracţiunii de ucidere din culpă.


ȘTIRE ÎNIȚIALĂ – 26.06.2018

Eveniment terifiant în această seară în Călărași. Un copil de doar un an și șase luni a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Călărași după ce ar fi fost lovit de o mașină. Pentru că suferise mai multe plăgi contuze, dar şi un traumatism cranio-cerebral, a fost investigat în UPU.

Un copil de un an și jumătate a ajuns în stare gravă la spital după ce ar fi fost lovit de o mașină

Eveniment terifiant în această seară în Călărași. Un copil de doar un an și șase luni a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Călărași după ce ar fi fost lovit de o mașină. Mai multe informații în articol : https://calarasipress.ro/video-un-copil-de-un-an-si-jumatate-a-ajuns-in-stare-grava-la-spital-dupa-ce-a-fost-lovit-de-o-masina/

Publicată de Călărași News – www.calarasipress.ro pe Marţi, 26 Iunie 2018

Copilul ar urma să fie transportat la un spital din Capitală. Încă nu se știu circumstanțele în care s-a produs accidentul. La spital au venit, în număr destul de mare, rudele copilului. Mai multe echipaje ce aparțin Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au fost prezente la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului. 

Un echipaj al Jandarmeriei Călărași a fost solicitat pentru a menține ordinea, liniștea, dar și evitarea posibilelor evenimente neplăcute. Criminaliștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au fost prezenți pentru a investiga acest caz. O mașină marca Mercedes a fost verificat de polițiști. Din informațiile pe care le avem, acesta a fost folosit pentru a-l putea aduce pe copil la spital. În interior au fost găsite mai multe urme de sânge. 

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

-3 points
Upvote Downvote

Total votes: 3

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 3

Downvotes percentage: 100.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Călărași: Un buldoexcavator sapă terasamentul căii ferate de pe strada Locomotivei / FOTO

”Targul Regional Comun al Comapaniilor de Studenti” în cadrul proiectului