in

VIDEO. Senator PSD Nicușor Cionoiu, despre pandemie: “În acest moment suntem absolut depășiți de ceea ce se întâmplă în țară…”

Senator PSD  Nicușor Cionoiu: “Despre pandemie, vreau să vă spun că în acest moment suntem absolut depășiți de ceea ce se întâmplă în țară și aș vrea cu această ocazie să aduc mulțumirile mele și mulțumirilor cetățenilor tuturor cadrelor medicale. Acești oameni se confruntă cu foarte multe probleme cauzate în principal de proasta guvernare. Acești oameni care sunt, practic, primii expuși fac eforturi însemnate ca să salveze oameni. Vorbind de Călărași, aș vrea să aduc mulțumirile mele și a tuturor ceilalți cadrelor medicale pentru tot ceea ce fac ei. Există un salt calitativ extraordinar de mare care se întâmplă în acest moment în Călărași, dar această pandemie face în așa fel încât acești oameni să fie supra aglomerați.

Avem probleme mari, dar pentru că avem un manageriat bun, avem în acest moment doctori care au venit și sunt cu mult mai mult față de anul trecut, putem să spunem că trebuie să acordăm un respect deosebit acestor oameni. Vreau să le mulțumesc pe această cale managerului acestei societăți, directoarei medical, infirmierele, asistentelor și tuturor doctorilor care participă în mod necontenit la acest fenomen.

Rata de infectare, după părerea mea, este mult mai mare față de cea care ne este comunicată. Vaccinarea a eșuat din cauza că acest guvern nu a fost capabil să implementeze acest program și cred că în momentul acesta cazurile sunt foarte numeroase. Cunosc problema în mod direct din spitalul Călărași, sunt foarte mulți tineri care în acest moment sunt afectați, sunt foarte mulți tineri care se zbat între viață și moarte. Încă o dată menționez că apreciez efortul cadrelor medicale și aș vrea să cred că această pandemie va dispărea cât mai curând.”

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Senatorul PSD Nicușor Cionoiu: Suspendarea internărilor și operațiilor pentru pacienții care nu sunt cazuri de urgență este o crimă!

VIDEO. Vicepreşedintele CJ Mihai Beștea prezintă investiițe din zona Oltenița