in

VIDEO. Școala Gimnazială Nr. 1 din Fundeni a fost modernizată

Primarul comunei Fundeni, Cărtușanu Gheorghiță, prezintă îmbunătățirile aduse clădirii Școlii Gimnaziale Nr. 1 Fundeni, dar și planurile pentru modernizarea curții ce cuprind amenajarea de alei, spațiu verde și mini terenuri de baschet, handbal și fotbal, conform unui interviu realizat de jurnaliștii CălărașiPress. Pe lângă modernizarea și consolidarea clădirii cu o vechime de peste 50 de ani, aceasta fost extinsă cu încă două săli de clasă, toalete interioare și o sală de sport.

Primarul Gheorhiță Cărtușanu (PSD) : Despre Școala Gimnazială Nr.1 Fundeni, era o clădire veche de 50-60 de ani la care nu s-a intervenit deloc. În momentul de față, am extins, am modernizat, am consolidat, au rămas decât pereții și fundația, restul a fost modernizat. S-a extins cu încă două săli de clasă, încă o sală mare destul de spațioasă, vorbim de o sală de sport destinată pentru mișcarea tinerilor, și toalete interioare. Vorbim de o reabilitare și modernizare extraordinară.  În comparație cu vechea clădire, cea nouă are un acoperiș nou, instalație sanitară, instalație electrică, dușumele, parchet, șapă, astea sunt lucrurile care au fost îmbunătățite la această școală. Dacă de 50-60 de ani nu s-a intervenit, cred că la ce am făcut noi acum școala nu va mai avea nevoie de intervenții pentru încă 100 de ani.

Mă simt mândru și onorat să fiu la conducerea primăriei, și ca om pot spune că am o bucurie. Sunt mândru, sufletește este o mare onoare pentru mine să fac aceste lucruri.

În afară de ce am discutat, este o provocare. Sunt în faza Studiului de Fezabilitate (SF) pentru amenajare curte interioară-exterioară. În proiect nu s-a intervenit decât la clădire, la fundație. La Școala 1 este prins în SF amenajare cu alei, de mini terenuri de baschet, handbal, fotbal puse în scopul copiilor, iar restul este zonă verde cu frumusețea ei.

4.5 2 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Prognoza meteo de Paște 2021. Cum va fi vremea în noaptea de Înviere

Întreruperi de curent în Călărași, în perioada 27 – 29 Aprilie