in

VIDEO. Scandal cu îmbrânceli în Piaţa Victoriei între liderii #Rezist. Mălin Bot, acuzat de manipulare

Protestele de anul acesta din  Piața Victoriei nu au început cu dreptul. Încă de la orele dimineții, mai multe persoane din ce fac parte din mișcarea #rezist au fost prezenta în centrul pieței. Protestul a fost autortizat, iar organizatorul (Tomi Tomescu) și-a asumat desfășurarea acestui protest, autorizat până la orele 22.15. În centrul zone de protest (Piața Victoriei) a apărut o autoutilitară care, din câte se pare i-ar aparține lui Cristian Dide, un protestatar înrăit împotriva PSD.

Organizatorul i-a solicitat lui Cristian Dide să mute autoutilitara din piață pentru că nu este autorizată să participe la protest, conform protocolului pe care Tomi Tomescu, cel ce se face răspunzător de desfășurarea event-ului, l-a semnat cu Primăria Capitalei. #Rezistentul Dide s-a ales cu permisul suspendat pentru 30 se zile și o amendă pentru lipsa documentelor, informației confirmată de purt. de cuvânt al Poliției Capitalei

Mălin Bot a fost hulit și înjurat de protestatari, pe motiv că manipulează persoanele și îi influențează pe cei urmăresc materialele anti PSD. Un lucru destul de dubios am putea spune. #Rezistenții recunosc faptul că Bot influențează greșit spectatorii? VEZI VIDEO MAI JOS

“A fost transmis un eveniment legat de o autoutilitară parcată în mod neregulamnetar în zona Pieţei Victoria, aici unde urmează să se desfăşoare o manifestaţie publică. Încă de dimineaţă, colegii de la Poliţia Capitalei discută cu persoanele respective, aşa cum vă spuneam, suntem deschişi dialogului, însă asta nu înlătură aplicarea şi respectarea legii. Nu este altceva decât un incident, un eveniment forţat care să creeze în mod artificial o situaţie tensionată, să determine un oarecare răspuns din partea structurilor cu atribuţii în aplicarea legii”, a declarat Georgian Enache, reprezentant al Jandarmeriei Române.

Protestatarul Cristian Dide a fost amendat contravenţional de către poliţişti şi a rămas fără permisul de conducere. “În această dimineaţă, conducătorul vehiculului respectiv a fost sancţionat contravenţional, în fază iniţială pentru lipsa documentelor, dar şi pentru faptul că a staţionat într-o zonă care nu permite staţionarea. Ulterior pentru că a refuzat să mute acest autovehicul a fost din nou sancţionat contravenţional şi, de asemenea, i s-a suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile. Având în vedere că acest mobil a rămas în zona Pieţei, au fost notificate autorităţile locale în vederea dispunerii ridicării acestuia, pentru a fi îndepărtat. Absolut orice persoană care va fi aici trebuie să fie în siguranţă, iar un mobil în sine este un pericol pentru o persoană care se deplasează pe jos”, a declarat Diana Sarca, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Reprezentanţii jandarmilor şi ai poliţiştilor au reluat apelul la calm şi dialog. “Se iau în continuare măsuri, vom merge în continuare pe latura dialogului pentru că nu dorim ca nicio persoană să considere că suntem în forţă. Sperăm că toţi oamenii vor înţelege că legea este absolut aceeaşi pentru toată lumea”, a conchis Diana Sarca.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

PSD/ R. Pațurcă: “Familiile din România se bucură acum de un nivel de trai net superior celui pe care îl aveau în anii trecuți”

Călărași: Sensuri unice de circulație pentru câteva străzi