in

VIDEO. Șantierul podului dintre dintre Șoldanu-Radovanu, în linie dreaptă

Consiliul Județean Călărași continuă investițiile în județ.  Lucrările pentru construirea podului dintre Şoldanu peste râul Argeş, o investiţie de 6 milioane de lei, sunt în linie dreaptă. Echipele de muncitori sunt în șantier, iar autoritățile aproximează terminarea acestui pod în luna octombrie a a acestui an.


“Trecerea prin vad de la Şoldanu-Radovanu rămâne provocarea actualului meu mandat ca preşedinte al Consiliului Judeţean Călăraşi. Nimeni nu a crezut vreodată că tuburile de ciment, erodate de vâltoarea râului Argeş, şi gunoaiele, care au ţinut ani de zile loc de trecere peste apă, vor putea fi înlocuite cu stâlpi de pod adevărat. Lucrurile se întâmplă şi se întâmplă cu o rapiditate pentru care constructorul merită toate felicitările noastre. În luna noiembrie 2021 podul va fi finalizat, valoarea investiţiei este de 6 milioane de lei, la ora actuală fiind realizat în proporţie de 70%”, a declarat Vasile Iliuţă, preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi.

“Pentru prima oară in ultimii 30 de ani Consiliul Județean Călărași investește in zona Oltenița.
Se lucrează intens la ridicarea podului Șoldanu-Radovanu, cel care va asigura conectivitatea locuitorilor până acum izolați de cele mai mari rețele rutiere. Din noiembrie 2021, noi, cei din zonă, vom ajunge în 30 de minute la Autostrada Soarelui și într-o oră în partea de nord a capitalei.” – scrie Mihai Beștea, vicepreședintele CJC
0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

VIDEO. Deputatul PSD Dumitru Coarnă critică administrația Orașului Budești

VIDEO. Deputat D. Coarnă: România traversează poate cea mai cumplită criză economică, socială, politică din 1989 la zi