Connect with us

Breaking News

VIDEO| REBU S.A. NU COLECTEAZĂ GUNOIUL LA TIMP! OAMENII SUNT TOT MAI NEMULȚUMIȚI!

Published

on

Un exemplu clar al nemulțumirii cetățenilor poate fi situația care s-a întâmplat astăzi, la unul dintre punctele de contractare a  noii firme ce se ocupă, încă de la începutul lunii octombrie de colectarea deșeurilor menajere și a celor selective.  Se pare că aceștia nu își onorează serviciile, nici după programul clar stabilit, nici la solicitarea beneficiarilor( călărășenii).    REBU SA aduce la cunoştinţa călărășenilor faptul că dacă nu se încheie un contract între REBU și cetățean, acesta riscă o amendă. 

Este a 3-a miercurea de când îi contactez să-mi colecteze gunoiul. Au venit, într-un final în fiecare săptămână, dar cum…  În prima miercuri nu au venit, undeva după-amiază, până să închidă ei programul m-am dus și am discutat cu aceștia. … Într-un final au venit joi seara, la o săptămână distanță… Iar în această săptămână la fel, mi-au promis că vin și nimic! „Venim, venim, venim…” Nimic! Am lăsat pubela afară. Nici nu am mai băgat-o în curte, am lăsat-o afară. Contractul cu aceștia a fost făcut chiar din prima zi. M-am dus la centrul amenajat de pe strada București și le-am explicat că dacă nu se vor lua măsuri, le voi răsturna pubela chiar aici, pe mese. Doamna care vorbea cu mine m-a sfătuit să merg la centrul mare, situat pe Variantă Nord. Urmând să aflu că această doamnă cu care purtam dialogul nu este angajata REBU SA. Din ce am înțeles, în interior se mai afla încă o firma, ceva de demolări… Astăzi, (nr.01 noiembrie 2017) în jur de ora 14:00 am început cu apeluri, am dat vreo 4 apeluri. – a declarat în exclusivitate pentru Călărași News Radu Gabriel

https://www.facebook.com/calarasipress/videos/1500952309995623/

Călărășenii s-au plictisit să aștepte cu pubele în poartă, cu sacii negrii lângă bordură, sau lângă pubelă. Orașul arată groaznic, spun oamenii care se miră tot mai mult de felul în care autoritățile vegetează.  Informațiile aflate despre acest proiect, spun faptul că a fost gândit în anul 2007, luat în gestiunea Consiliului Județean și a conducerii timpului respectiv.  Un program prost gândit, plin de note evazive.

 

Să nu mai vorbim de faptul că REBU SA trebuia să se ocupe de înștiințare a cetățenilor cu cel puțin 30 de zile înainte de începere a activității. Aceasta înștiințare constă în  realizarea unei notificări scrise, transmisă  prin poștă, sau informări mass-media. 

Iată o fotografie realizată în cursul acestei săptămâni... Lucrurile sunt clare! Indiferență la nivel maxim.

Iată o fotografie realizată în cursul acestei săptămâni… Lucrurile sunt clare! Indiferență la nivel maxim.

ȘTIRE ÎN CURS DE ACTULIZARE…

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Breaking News

Amenințare cu bombă la Târgul de Crăciun din Călărași! Politia evacuează zona

Published

on

Amenințare cu bombă la Târgul de Crăciun din Călărași. Un apel pe 112 a anunțat situația, însă bărbatul nu a putut fi identificat.

Mulțimea de oameni a fost evacuată de urgență. La fața locului urmează sa ajungă lucrătorii Serviciului Român de Informații pentru efectuarea verificărilor specifice.

Potrivit unor informații, cartela de pe care a fost efectuat apelul prin care s-a anunțat atentatul aparține unei femei, însă cel care a vorbit este un bărbat.

Echipa operativa a stabilit locația apelantului în localitatea Mihai Viteazu din Călărași,  la fața locului deplasându-se un echipaj pentru efectuarea cercetărilor. A fost interceptată mașina apelantului însă la sosirea forțelor de ordine nu a fost găsit nimeni.

Poliția face mai multe filtre la toate ieșirile din Călărași pentru a control.

PRECIZARE IPJ CALARASI 

“În seara de 2 decembrie a.c., un bărbat a sesizat, prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că în cadrul Târgului de Crăciun din municipiul Călărași este amplasată o bombă.

Numărul a fost reapelat, iar persoana a răspuns spunând că a fost o glumă.

În cauză se efectuează verificări, în vederea identificării persoanei și luarea măsurilor legale care se impun.” precizează IPJ Călărași pentru Călărași PRESS.

In curs de actualizare

Continue Reading

Breaking News

Accident la Drajna Nouă pe DN21, patru autovehicule implicate cu 10 persoane

Published

on

Un nou accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp pe DN21 – Drajna Nouă din Călărași, unde au fost implicate patru autovehicule în care se aflau 10 persoane, transmis pompierii călărășeni.
Potrivit primelor date, este vorba despre un accident rutier cu 10 persoane implicate, dintre care o victima rănită ușor, neîncarcerată, în sat Drajna Noua, comuna Dragalina, pe Drumul Național 21. Se circulă pe o bandă dirijat de poliție.

Continue Reading

Breaking News

Accident pe DN21, trei mașini implicate. SMURDUL a fost solicitat la fața locului

Published

on

Un nou accident rutier în această seară, orele 19:00, pe DN21,  între Drajna Nouă și Radu Negru, în dreptul benzinărie Octano, aproape de intrarea pe Autostrada Soarelui, produs între trei autoturisme care au intrat în coliziune.

Traficul rutier se desfășoară în condiții specifice unui eveniment rutier. La fața locului se deplasează un echipaj SMURD pentru a acorda îngrijiri medicale persoanelor implicate. 

În curs de actualizare…

Continue Reading

Cele mai accesate articole