Connect with us

Breaking News

VIDEO| REBU S.A. NU COLECTEAZĂ GUNOIUL LA TIMP! OAMENII SUNT TOT MAI NEMULȚUMIȚI!

Published

on

Un exemplu clar al nemulțumirii cetățenilor poate fi situația care s-a întâmplat astăzi, la unul dintre punctele de contractare a  noii firme ce se ocupă, încă de la începutul lunii octombrie de colectarea deșeurilor menajere și a celor selective.  Se pare că aceștia nu își onorează serviciile, nici după programul clar stabilit, nici la solicitarea beneficiarilor( călărășenii).    REBU SA aduce la cunoştinţa călărășenilor faptul că dacă nu se încheie un contract între REBU și cetățean, acesta riscă o amendă. 

Este a 3-a miercurea de când îi contactez să-mi colecteze gunoiul. Au venit, într-un final în fiecare săptămână, dar cum…  În prima miercuri nu au venit, undeva după-amiază, până să închidă ei programul m-am dus și am discutat cu aceștia. … Într-un final au venit joi seara, la o săptămână distanță… Iar în această săptămână la fel, mi-au promis că vin și nimic! „Venim, venim, venim…” Nimic! Am lăsat pubela afară. Nici nu am mai băgat-o în curte, am lăsat-o afară. Contractul cu aceștia a fost făcut chiar din prima zi. M-am dus la centrul amenajat de pe strada București și le-am explicat că dacă nu se vor lua măsuri, le voi răsturna pubela chiar aici, pe mese. Doamna care vorbea cu mine m-a sfătuit să merg la centrul mare, situat pe Variantă Nord. Urmând să aflu că această doamnă cu care purtam dialogul nu este angajata REBU SA. Din ce am înțeles, în interior se mai afla încă o firma, ceva de demolări… Astăzi, (nr.01 noiembrie 2017) în jur de ora 14:00 am început cu apeluri, am dat vreo 4 apeluri. – a declarat în exclusivitate pentru Călărași News Radu Gabriel

https://www.facebook.com/calarasipress/videos/1500952309995623/

Călărășenii s-au plictisit să aștepte cu pubele în poartă, cu sacii negrii lângă bordură, sau lângă pubelă. Orașul arată groaznic, spun oamenii care se miră tot mai mult de felul în care autoritățile vegetează.  Informațiile aflate despre acest proiect, spun faptul că a fost gândit în anul 2007, luat în gestiunea Consiliului Județean și a conducerii timpului respectiv.  Un program prost gândit, plin de note evazive.

 

Advertisement

Să nu mai vorbim de faptul că REBU SA trebuia să se ocupe de înștiințare a cetățenilor cu cel puțin 30 de zile înainte de începere a activității. Aceasta înștiințare constă în  realizarea unei notificări scrise, transmisă  prin poștă, sau informări mass-media. 

Iată o fotografie realizată în cursul acestei săptămâni... Lucrurile sunt clare! Indiferență la nivel maxim.

Iată o fotografie realizată în cursul acestei săptămâni… Lucrurile sunt clare! Indiferență la nivel maxim.

ȘTIRE ÎN CURS DE ACTULIZARE…

 

Advertisement
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Breaking News

VIDEO. Romina Gingașu vine astăzi la Călărași. Biblioteca Județeană organizează Festivalul „E ziua ta, femeie!”

Published

on

Romina Gingașu

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Biblioteca Județeană Călărași sărbătorește astăzi femeile din județ printr-un eveniment special, intitulat „E ziua ta, femeie”. Desfășurat pe platoul din fața bibliotecii, începând cu ora 10.00, festivalul are ca scop să aducă în prim-plan diversitatea și importanța femeilor în comunitatea noastră.

Luna martie va fi dedicată în întregime doamnelor la Biblioteca Județeană Călărași, pentru că ele sunt cu adevărat speciale. Am organizat acest festival pentru a sublinia importanța și diversitatea lor în societate. Ne-am gândit la activități care să aducă bucurie și satisfacție tuturor femeilor, indiferent de vârstă sau domeniu de interes”, a declarat, pentru canalsud.ro, Ionela Ichim, managerul Bibliotecii Județene Călărași.

În cadrul festivalului, Biblioteca Județeană Călărași va oferi cursuri și workshop-uri dedicate doamnelor și domnișoarelor care doresc să participe la eveniment.

Avem pregătit un curs de barista și un workshop de creație a săpunului și lumânărilor naturale. Înscrierile s-au deschis deja, iar fiecare curs sau workshop va avea maximum 12 participante și va dura aproximativ două ore”, a adăugat Ionela Ichim pentru sursa citată.

Advertisement

De asemenea, invitat special al evenimentului este Romina Gingașu, fondatoarea Red Women Foundation, o organizație dedicată promovării drepturilor femeilor și protecției sociale.

„Va fi prezentă doamna Romina Gingașu. Este fondatoarea Red Women Foundation. Această fundație se ocupă exact cu promovarea drepturilor femeilor și protecție socială. Sunt mai multe domenii. Vom avea o dezbatere, o discuție. Avem sala pregătită, sunt 70 de doamne pe care le așteptăm să ia parte la această conferință”, a menționat Ionela Ichim într-un articol pentru canalsud.ro

Biblioteca Județeană Călărași dorește să sublinieze că și domnii sunt bineveniți la festival. De asemenea, copiii sunt încurajați să participe, deoarece vor fi organizate ateliere speciale pentru aceștia și va avea loc un spectacol de teatru de păpuși.

Continue Reading

Breaking News

Călărași: Bărbatul care l-a înjunghiat pe iubitul fostei concubine a fost prins de polițiști. Fapta ar fi fost premeditată

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Atacatorul de aseară a fost prins de polițiști câteva ore după comiterea faptei. După ce l-a atacat pe bărbatul fostei sale concubine, a fugit din Călărași și a mers pe jos mai mulți kilometri, pe calea ferată, până aproape de comuna Stefan Vodă, unde lucrează ca paznic la o stație de apă.

Atacul sângeros care a avut loc vineri seara, în jurul orei 22:15, în zona Pescaru, pe Bulevardul 1 Mai, pare să fi fost premeditat. Fostul soț al femeii le-ar fi spus apropiaților că vrea să se răzbune, atât pe noul iubit al concubinei sale, cât și pe mama acesteia.

El a urmărit-o pe fosta sa concubină la locul de muncă. După ce și-au încheiat programul la restaurant, femeia și noul ei iubit, care lucrează în același loc, au plecat împreună. Afară i-a întâmpinat fostul concubin al femeii, care l-a atacat și a reușit să-l înjunghie de două ori pe bărbat. Ar fi vorba despre o răzbunare după ce fostul concubin s-ar fi certat cu femeia prin câteva mesaje.

Agresorul se numește Dumitru Florică și are 45 de ani.

Advertisement

“Ea este angajată la mine, s-a cuplat cu un bucătar de aici. Nu mai este cu acel bărbat de un an de zile. A găsit pe altcineva, acum… dragostea…” – a declarat patronul localului la care cei doi lucrau.

Suspectul a fost prins de polițiști și reținut preventiv pentru 24 de ore.

Victima, Zangorescu A., se află internată la Spitalul Județean Călărași și este sub supravegherea medicilor.

Continue Reading

Breaking News

Atac sângeros, din răzbunare, în Călărași

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Atac sângeros pe o stradă principală din municipiul Călărași, vineri noaptea, la ora 22:15. S-a întâmplat pe Bulevardul 1 Mai, în dreptul restaurantului Ludușanu din zona Pescaru. Un bărbat a fost atacat cu un cuțit și înjunghiat de două ori de către un alt bărbat, totul din cauza geloziei care a degenerat imediat după ce acesta și fosta concubină s-au certat.

Și-a urmărit fosta concubină la locul de muncă. După ce și-au terminat programul la restaurant, femeia și iubitul ei, care lucrează în același loc, au plecat împreună. Afară au fost întâmpinați de fostul concubin al femeii, care l-a atacat și a reușit să-l înjunghie de două ori pe bărbat. Ar fi vorba despre o răzbunare după ce fostul concubin s-ar fi certat cu femeia prin câteva mesaje.

Atacatorul ar fi, conform datelor disponibile în prezent, Dumitru Florică. Are 45 de ani și lucrează ca paznic la stația de apă din Ștefan Vodă.

Advertisement

Poliția a fost imediat anunțată, iar zona a fost împânzită de forțe de ordine. Victima a fost transportată de urgență la Spitalul din Călărași. Potrivit primelor date, are două plăgi, una lângă inimă și cealaltă la unul dintre membrele inferioare.

Individul acuzat de săvârșirea acestei fapte a fugit și este căutat de polițiști. 

Continue Reading

Cele mai vizualizate