in

VIDEO. PSD/ Marius Dulce susține că Guvernul PNL împarte banii pe criterii politice –

Publicat la data de 21 ianuarie 2021

Marius Dulce, primarul Municipiului Călărași, a punctat în cadrul conferinței de presă ce s-a desfășurat astăzi la sediul PSD Călărași despre modul în care Guvernul PNL împarte banii pe criterii politice, neglijând astfel localitățile importante care depind de finanțare din partea Guvernului pentru continuarea proiectelor de dezvoltare aflate în desfășurare. 

Marius Dulce, primarul municipiului Călărași: Am fost alături de colegii mei, ne-am întâlnit cu domnul secretar general, Paul Stănescu, pentru că suntem îngrijorați. Ca primar, declar că avem nevoie de finanțare, avem nevoie de finanțare guvernamentală. Văzând ce s-a întâmplat la ultima rectificare, când Călărași a primit 100.000 de lei, iar o comună de lângă noi, Odobescu, 354.000 de lei, alta 400.000 de lei, nu mi s-a părut corect ca această împărțire să se facă pe criterii politice. Deja au trecut 3 luni și jumătate de când am spus că trebuie să termine cu campania electorală, trebuie să intrăm în linie dreaptă, să facem ce trebuie pentru călărășeni. Nu mai suntem în bătălie politică.

Adevărat, construim, fiecare partid politic, ne adunăm membrii, ne adunăm simpatizanții lângă noi, dar toți fac parte din Călărași. Atunci, noi trebuie să construim împreună, indiferent de culoarea politică. Toate forțele politice care au ajuns în Parlament trebuie să lucreze pentru comunitatea lor. – declară în conferinți edilul municipiului Călărași, apoi a continuat: Trebuie să aducem bani la Călărași, fie prin CNI, fie prin fonduri europene, dar fără a ne pune piedici. Noi am simțit lunile acestea că s-au încercat anumite piedici. Înainte ne combăteau, ne criticau, spuneau că Prefectura blochează.

Am văzut în ultimele luni că Prefectura PNL ne-au blocat proiecte, și la județ, și la Municipiu. Haideți să ne dăm mâna, pentru că trebuie să dezvoltăm orașul. Avem proiecte pe care le implementăm, avem fonduri europene pe care trebuie să le atragem pentru că exercițiul financiar se închide în 2023, și atunci dacă ne punem piedici nu facem bine nimănui. Facem pentru comunitate, vedeți foarte bine că nu avem infrastructura rutieră, pietonală. Avem foarte multe lipsuri, avem cartiere în care trebuie să ducem apă potabilă, canalizare. Haideți să ne dăm mâna, să uităm de bătăliile politice, și să facem toți ceva pentru Călărași.

Din punct de vedere politic, vreau să-i asigurăm pe cetățenii din Călărași, și pe cei care ne-au votat dar și cei care nu ne-au votat, că suntem aici pentru ei. Vrem să dezvoltăm orașul. Vrem să avem tinerii lângă noi, acasă.
Am luat legătura cu cei de la Makita, sunt într-o discuție cu dânșii, prin intermediar într-adevăr, vedem dacă putem aduce o divizie de Makita la Călărași ca să putem să creăm locuri de muncă. Avem nevoie de locuri de muncă, dacă nu avem locuri de muncă avem o problemă.

Oamenii nu pot să-și plătească taxele și impozitele, nu pot să se dezvolte, și atunci chiar nu putem face nimic. Deci, oameni politici, haideți să ne dăm mâna și să dezvoltăm orașul. Acum este timpul.

5 1 vote
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

VIDEO. Senatorul Nicușor Cionoiu acuză Guvernul PNL de suspendarea finanțării proiectelor demarate de primarii PSD

Tânăr de 21 de ani căutat de iubită și familie după ce a dispărut de acasă