in

VIDEO. Prinși la furat într-un cimitir din Călărași

Depistat cu operativitate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Călărași

Doi tineri au încercat să fure grilajul unui loc de veci din cimitirul situat în cartierul Măgureni din municipiul Călărași în noaptea de 3 aprilie 2021. Agentul de pază al societății R&S Guard Călărași a observat activitatea suspectă a tânărului care încerca să demonteze grilajul metalic al locului de veci și a intervenit prompt.

Administratorul Daniel Bălăngea, a declarat  că au fost discuții purtate între reprezentanții firmei de pază și conducerea Administrației Cimitirelor privind creșterea eficienței în cazul intervențiilor unde se impune solicitarea polițiștilor.

Daniel Bălăngea a solicitat societății de poza ca situațiile ce impun intervenția organelor de lege să fie rezolvate cu operativitate, prin anunțarea directă a poliției prin dispecerat. Iată că după această schimbare au apărut și primele rezultate.

La data de 13 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Călărași au fost sesizați de către Administrația Cimitirelor din cadrul Primăriei Călărași, cu privire la faptul că în perioada 04 martie – 12 aprilie a.c., persoane necunoscute au demontat și sustras mai multe grilaje metalice din incinta unui cimitir de pe raza municipiului.

Cercetările desfășurate cu operativitate de polițiști au condus la identificarea și reținerea unui tânăr în vârstă de 24 de ani, din municipiul Călărași.
Cel în cauză au fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași, urmând a fi sesizat parchetul în vederea luării unei măsuri preventive.

4.2 5 votes
Article Rating

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Total votes: 3

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 33.333333%

Downvotes: 2

Downvotes percentage: 66.666667%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Reacția antrenorului Cristi Pustai, după ce Dunărea a ajuns la nouă goluri încasate în două meciuri

VIDEO. Senatorul PSD Nicușor Cionoiu: “Trăim o criză guvernamentală, o criză politică! Țara noastră nu merge bine!”