in

VIDEO. Pompierii au găsit trupul copilului înecat pe plaja Tineretului

Pompierii militari călărăşeni împreună cu scafandrii de la I.S.U. “Dobrogea” Constanţa au căutat în perioada 16 – 20 mai 2020 trupul unui tânăr de 17 ani înecat în zona “Plaja Tineretului” în după amiaza zilei de 16 mai a.c.

În cursul acestei dimineţi, în jurul orei 9.15, trupul tânărului înecat a fost găsit, plutind la suprafaţa apei, în dreptul unei terase din Parcul Mare din municipiul Călăraşi

Echipaje specializate de căutare salvare ale pompierilor călărășeni împreună cu un echipaj de scafandri de la I.S.U. “Dobrogea” al județului Constanța au întreprins misiuni de căutare pe brațul Borcea pentru găsirea trupului unui tânăr în vârstă de 17 ani, care s-a înecat în ziua de 16 mai, în jurul orei 16.45, în zona “Plaja Tineretului”.

S-a intervenit în fiecare din aceste zile cu bărci cu motor și echipamentele specifice de căutare.
Astăzi, 20 mai, în jurul orei 9,15 minute trupul băiatului înecat a fost găsit. Pompierii militari au extras trupul neînsufleţit şi l-au predat Serviciului de Medicină Legală.

Pompierii au anunțat politia, însă cadrele din subordinea IPJ Calarasi erau mai interesate să înlăture presa prezentă și oamenii strânși la fata locului, in loc să sprijine acțiunea pompierilor. Lipsa de profesionalism de care dau dovadă lucrătorii biroului criminalistic se arată in mod evident după felul in care tratează situațiile in care sunt implicați. Zona nu era delimitată, iar polițiștii au sosit după mult timp de la găsirea trupului. La fel s-a întâmplat și pe parcursul perioadei de cautare când polițiștii erau solicitați sa participe, iar aceștia se prezentau după ore bune.
Motivul pretins de polițiști pentru a îndepărta lumea este acela că trebuie să cerceteze zona în care a fost găsit copilul. Altfel spus, trupul copilul a fost găsit in apă și tras la mal de pompieri, nu la locul de joacă al  terasei din apropierea pontonului unde a fost găsit.

Organele abilitate urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care tânărul în vârstă de 17 ani şi-a pierdut viaţa, sfârşind înecat în apa braţului Borcea.

0 0 vote
Article Rating

What do you think?

-2 points
Upvote Downvote

Total votes: 8

Upvotes: 3

Upvotes percentage: 37.500000%

Downvotes: 5

Downvotes percentage: 62.500000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Construire Grădiniță în comuna Grădiștea cu fonduri Regio

Postul de Poliție din Ciocănești a fost vandalizat, trei autospeciale distruse