Connect with us

Politică

VIDEO. Petre Țone va candida pentru Primăria Oltenița din partea AUR

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Petre Țone revine în plolitcă și candidează alături de AUR Călărași în cursa electorală pentru funcția de primar al Municipiului Oltenița. Anunțul a fost făcut de către coordonatorul AUR Călărași, deputatul Daniel Florea, marcând astfel începutul unei campanii electorale care se anunță a fi intensă și plină de provocări.

Petre Țone și-a expus viziunea și obiectivele sale principale pentru mandatul de primar al Olteniței, subliniind importanța unei calități decente a vieții pentru locuitorii orașului și necesitatea creării de noi locuri de muncă. În contextul unei societăți care se confruntă cu diverse provocări economice și sociale, candidatul AUR propune soluții concrete pentru îmbunătățirea condițiilor de trai și dezvoltarea economică a comunității.

“Vreau să ofer oltenițenilor din Călărași o calitate decentă a traiului și să creez oportunități reale de angajare pentru toți cei care doresc să muncească și să contribuie la dezvoltarea orașului nostru. Sunt conștient de responsabilitatea pe care o am și sunt hotărât să fac tot ce este necesar pentru a aduce schimbările pozitive de care orașul nostru are nevoie,” a declarat Petre Țone în cadrul conferinței de presă.

În plus, candidatul AUR se arată încrezător în șansele sale de a câștiga primăria în fața celorlalți candidați din alte partide. Competiția electorală se anunță a fi una strânsă și tensionată, Petre Țone și echipa sa sunt determinați să își promoveze ideile și proiectele într-un mod transparent și eficient, astfel încât să câștige încrederea și susținerea locuitorilor din Oltenița.

Advertisement

Am încredere că propunerile noastre vor fi pe placul cetățenilor și că vom reuși să câștigăm încrederea lor. Vrem să construim împreună un viitor mai bun pentru Oltenița și să transformăm aceste idei în realitate pentru beneficiul întregii comunități,” a adăugat Petre Țone.

Advertisement

Politică

VIDEO. Vasile Iliuță îl susține pe Marian Pavel (PSD) pentru Primăria Budești

Published

on

Marian Pavel lansează candidatura pentru Primăria Budești într-un eveniment de amploare alături de Vasile Iliuță.

Președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță, sprijină cu entuziasm candidatura lui Marian Pavel pentru conducerea orașului Budești  Într-un eveniment plin de entuziasm și susținere, Marian Pavel și-a oficializat candidatura pentru funcția de primar al Budesti. Lansarea sa a fost marcată de prezența lui Vasile Iliuță, președintele Consiliului Județean Călărași, care a exprimat sprijinul ferm al organizației pe care o conduce pentru aspirațiile și proiectele. 

Continue Reading

Politică

VIDEO. Daniel Florea (AUR) despre corupția din județul Călărași “Trebuie să scăpăm de această situație”

Published

on

Continue Reading

Politică

Alegeri locale 2024: PSD Călărași crede că nu are contracandidați puternici

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Conferința de presă organizată la sediul PSD Călărași joi, 18 martie, a fost un prilej de analiză asupra peisajului politic local, în perspectiva alegerilor locale din 9 iunie. Președintele PSD Călărași, Vasile Iliuță și administratorul public al CJ Călărași, Bogdan Mihai, au adus în discuție atât strategia partidului pentru alegeri, cât și perspectivele competiției electorale.

Bogdan Mihai a subliniat că PSD Călărași nu consideră că are adversari serioși în cursa electorală. „În ceea ce privește competiția electorală care urmează, realitatea este că nu avem adversari. Adversarii noștri sunt cam triști. Unii și-au părăsit funcțiile și mă refer aici la fostul prefect. Oricine vine pe acest post va face treabă mult mai bună ca el. A fost incompetent total. În rest, toate organizațiile pe care le avem sunt cu arma la picior și mai câștigăm cel puțin zece primării, a declarat vicepreședintele PSD Călărași – Bogdan Mihai.

La rândul său, Vasile Iliuță a fost pus în fața întrebărilor legate de contracandidații la Consiliul Județean Călărași. Acesta a atras atenția asupra prezenței unor candidați proveniți din București, pe care i-a caracterizat drept străini pentru realitățile locale. Potrivit lui Iliuță, aceștia nu aspiră la câștigarea alegerilor locale din 9 iunie, ci urmăresc să-și asigure poziții privilegiate pentru viitoarele alegeri parlamentare.

În acest context, el a subliniat că numărul crescut al contracandidaților la funcția de primar, precum și la alte funcții locale, sporește șansele primarului în exercițiu, Marius Dulce. Potrivit lui Iliuță, voturile nemulțumiților se vor împărți între acești contracandidați, consolidând poziția lui Dulce pentru un nou mandat la Primăria Călărași.

Advertisement

Continue Reading

Cele mai vizualizate