Connect with us

INFO TRAFIC

VIDEO. Patru tineri, răniți într-un accident produs pe DN3, în dreptul comunei Roseți

Published

on

Grav accident de circulație, noaptea aceasta, în județul Călărași. Un autoturism în care se aflau patru persoane a intrat în plin într-un gard la ieșirea din localitatea Roseți, dinspre Călărași.

Potrivit informațiilor momentului, în mașina se aflau patru tineri cu vârste cuprinse între 19 – 20 de ani, la volan aflându-se un șofer începător.

Alerta la 112 a fost dată în jurul orei 23.50, la fața locului intervenind de urgență mai multe echipaje de ambulanță și SMURD.

Martorii spun că mașina circula cu viteza pe direcția Roseți – Călărași, iar în dreptul unei curbe situată la ieșirea din localitate, șoferul ar fi pierdut controlul direcției, ajungând cu mașina într-un gard al unei societăți agricole.

Traficul rutier a fost oprit pe toată durata efectuării intervenției, șoferii fiind nevoiți să aștepte decongestionarea drumului pe care s-a produs teribilul eveniment rutier.

INFO TRAFIC

Accident grav în Curcani. Au rămas încarcerați după ce au pierdut controlul într-o curbă

Published

on

Accident rutier grav în această noapte, orele 22:05, pe Drumul Național 4, în interiorul localității Curcani din județul Călărași, produs de un șofer care ar fi scăpat autoturismul de sub control din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum.

Martorii spun șoferul ar fi circulat cu viteza, iar la pătrunderea în curbă, a pierdut mașina de sub control și a părăsit partea carosabilă, ajungând cu autorismul într-un copac. 

În urma impactului, fiarele autoturismului au încarcerat șoferul și un pasager. A fost solicitat sprijinul prin 112 al pompierilor militari care au intervenit de urgență cu toate mijlocele tehnice necesare descarcerării victimelor.

Cei doi tineri au fost extrași din fiarele contorsionate, ambii au fost preluați și transportați de spitalul Bagdasar din Capitală.

La fața locului s-au prezentat polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Călărași, care efectuează cercetări la fața locului în vederea stabilirii cauzelor exact care au condus la producerea evenimentului rutier.

Continue Reading

INFO TRAFIC

DPC Călărași: Curățăm carosabilul și acostamentul drumurilor județene

Published

on

Echipele de drumari din Călărași acționează permanent, pe toate sectoarele de drumuri județene din administrare, pentru a asigura circulația rutieră în condiții de siguranță. După oprirea ninsorii și trecerea codului galben, utilajele de deszăpezire dotate cu perii și turbosuflante, au ieșit pentru a curăța carosabilul pe mai multe drumuri județene unde s-a semnalat acostament acoperit.
„Utilajele de deszăpezire ale DPC Călărași au acționat în cursul nopții pe toate drumurile din administrare. La această oră pe drumurile județene se acționează pentru curățarea carosabilului și a acostamentului cu ajutorul unei perii și a turbosuflantei din dotare. Circulați cu mare atenție și adaptați viteza la condițiile de drum!” –  transmit drumarii Călărășeni ai societății Drumuri și Poduri Călărași pe o rețea de socializare.
Continue Reading

INFO TRAFIC

Mai multe utilaje de deszăpezire acționează pe străzile din Călărași

Published

on

Începând cu ora 04:30 de minute, la nivelul municipiului Călărași, Brai – Cata a intervenit cu 10 utilaje cu lamă și sărăriță. S-a împrăștiat material antiderapant (50 tone sare) pentru combaterea poleiului.
30 de angajați Brai-Cata acționează cu lopeți pentru deszăpezirea trotuarelor, a trecerilor de pietoni și a stațiilor de autobuz.
În municipiu, se circulă în condiții de iarnă.

default

Continue Reading

Cele mai accesate articole