in

VIDEO. O tânără s-a îndrăgostit de un parfum nou apărut și l-a furat. Scena a fost surprinsă de camerele video

O tânără a vrut să-şi facă singură un cadou. O domnișoară fost surprinsă de camera de supraveghere a unui magazin din Călărași în timp ce fura un parfum destul de scump. La Vie Est Belle En Rose – 486 lei.

Adolescenta a intrat împreună cu mama ei într-un magazin din zona “5 Călărași” și a admirat mai multe parfumuri, dar și alte articole specifice magazinului. În cele din urmă s-a hotărât, a sustras un parfum nou adus în magazin. Oamenii care au văzut imaginile apărute în spațiul public spun că tânăra s-a crezut “la Italia” și a procedat așa cum a considerat că este normal atunci când îți place un obiect.

Tânăra a pus ochii pe un parfum de damă, l-a testat în magazin şi profitând de faptul că vânzătoarea avea treabă cu alţi clienţi l-a îndesat în buzunarul de la geacă.

Toată scena a fost surprisă de camera de supraveghere a magazinului, chiar dacă după ce a furat bunul s-a făcut nevăzută.  Unitatea comercială îi aparţine afaceristei Costina Albu.

UPDATE: PARFUMUL FURAT A FOST PLĂTIT

În urmă cu doar câteva minute, pe pagina de Facebook a ziarului Călărași NEWS    a sosit un mesaj din partea prietenului fetei care a sustras parfumul. Chestionat despre acest incident, tânărul a solicitat să ștergem “anunțul” =)) “Parfumul a fost plătit sa rog sa șterge anuntul|” – scrie iubitul fetei către redacția noastră

L-am mai întrebat care a fost motivul pentru care a furat în loc sa-l cumpere, iar acesta a scris: “Copil are 14 ani fără a gândii, nici mama iei n-a știu ca la furat de accea lau plătit”


What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 1

Downvotes percentage: 100.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

PRO România/ Ionuț Vișan: Eu am venit în Pro Romania cu gândul la voi și la nevoile voastre!

Consiliul Județean Călărași continuă asfaltarea drumurilor din județ