in

VIDEO. Nicolae Dragu propune cumpărarea unui patinoar pentru Călărași, care ar putea fi folosit și vara

Joi, 22 noiembrie 2018, consilierii locali ai municipiului Călărași au fost convocați în ședință extraordinară în sala de ședințe a Consiliului Local, având următoarea ordine de zi:

Unul dintre cele mai interesante și discutate proiecte a fost cel cu nr.7 de pe ordinea de zi.

Prima intervenție privind patinoarul a fost făcută de fostul primarul al municipiului Călărași, Nicolae Dragu care a propus achiziționarea unui patinoar care să fie folosit în perioada Sărbătorilor de iarnă, dar care ar putea fi folosit și in sezonul cald, motivând că închirierea anuală a unui astfel de patinoar implică costuri prea mari.

Primarul Daniel Ștefan Drăgulin a precizat că dacă nu vor mai fi probleme privind licitațiile și contestațiile, de anul viitor  Primăria Municipiului Călărași ar putea să se apuce de modernizarea platoului din fața Pieței Agroalimentare până la Prefectură.

Nicolae Dragu (PDS)  a intervenit în discuție și propune ca acest patinoar care ar putea fi cumpărat să fie utilizat și pe timp de vară. 

Ariciu Dumitru (PSD) a venit în completare cu o interpelare ce privește grafica utilizată pentru cele patru laturi ale pereților patinoarului. “Să scrie Consiliul Local al Municipiului Călărași“, nu “Primăria Municipiului Călărași“, sau să nu ma apară deloc.

Viorel Ivanciu, viceprimar al mun. Călărași a destins atmosfera cu o glumă: “Vin și eu cu o propunere! Pe o latură să punem “P.S.D.” și pe o latură “P.N.L.”.

Proiectul a fost aprobat de majoritatea consilierilor prezenți la ședință.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

ACŢIUNEA „FOC DE ARTIFICII”, DECLANȘATĂ DE POLIŢIA ROMÂNĂ, ÎN TOATĂ ȚARA

Conducerea PSD Călărași, alături de primarul din comuna Unirea, Belu Florian