in

VIDEO. Nicola Rîjnoveanu: “Întotdeauna am avut încredere în cetățenii din comuna Roseți!”

Comuna Roseți este condusă de primarul Rîjnoveanu Nicolae de 5 mandate, acum social-democratul se bucură  de cel de-al 6-lea mandat pentru funcția de primar al comunei Roseți. Nu poate fi vorba decât despre o  dovadă clară a voinței în administrație.  Rîjnoveanu a reușit să modernizeze localitatea călărășeană, depășind multe comune din această zonă a județului. Calitatea infrastructurii din municipiul Călărași cu cea din Roseți, greu de comparat… spun chiar cetățenii municipiului reședință de județ.

La doar câteva zile după dobândirea noului mandat de edil, jurnaliștii redacției noastre l-au contactat pe edil pentru a discuta despre campania electorală, felul în care a decurs aceasta, aprecierierile edilului vis-a-vis de parlamentarii călărășeni care se pregătesc și ei de campanie, dar și despre următoarele proiecte pe care le are de realizat pentru comunitatea ce i-a acordat încredere pentru încă 4 ani.

Domnule primar, sunteți vesel, optimist. V-am găsit din nou la muncă. Cum a fost întâlnirea cu alegătorii? Ce percepție v-au lăsat aceste alegeri?

Nicola Rîjnoveanu: Pe toată perioada campaniei, mai ales în ultimele 3-4 zile, vedeam o deschidere la cetățenii din comună, felul în care mă primeau și in care discutam problemele. Pur și simplu m-au mobilizat pozitiv. Nu vă ascund că au fost și oameni de sărăcia cărora au profitat contracandidații noștri, și făcându-le mici atenții, au reușit să-i facă să voteze cu dumnealor. O astfel de campanie au făcut, dar am zis să terminăm și să nu mai discutăm, să nu mai incităm, nu are niciun rost. Oamenii au ales. Cetățenii din comuna Roseți au dovedit, încă o dată, că știu într-adevăr să evalueze munca și faptele celor care le conduc destinele. Încrederea mea nu a fost în zadar. Le mulțumesc încă o dată, le mulțumesc și celor care m-au votat, și celor care nu m-au votat. Cei care m-au votat știu foarte bine și au căpătat încredere în mine că ceea ce am promis se va rezolva. Sunt speranța lor înspre un trai mai bun. Cei care nu m-au votat au avut motivele lor, însă au fost influențați de micile atenții pe care contracandidații le-au făcut în campanie și de amenințările cum că vor fi dați afară de la serviciu. Oamenii din comuna Roseți să nu aibă teamă de nimeni. Profit de această ocazie să le spun că nu în felul acesta se face campanie. Cei care nu apreciază realizările unui om nu merită respect.

Au ieșit discuții care spun că cineva m-ar fi ajutat în realizarea tuturor proiectelor pe care eu le am.  Nu e adevărat. Persoana respectivă nu m-a ajutat niciodată, doar aprecia faptele pe care eu le făceam. Această persoană mi-a fost apropriată sufletului și am avut întotdeauna aprecieri pentru el. Am ce am cu cei care nu sunt din localitate. Mereu am crezut că aceste persoane nu ne cunosc nevoile și necazurile.

Ce parlamentari PSD credeți ca au reprezentat corect județul nostru? Pe cine a-ți susține?

Nicola Rîjnoveanu: Aș putea spune că toți parlamentarii care sunt din județ, inclusiv Roxana. Atât timp cât au activat în rândurile PSD-ului și au muncit pentru acest partid, și-au făcut treaba. Faptul că [Roxana Pațurcă] a trecut dintr-o barcă în cealaltă nu mai prezintă niciun fel de garanție. Oamenii au avut încredere că le reprezintă interesele și ei, trecând într-o altă barcă, ce interese reprezintă? Mai reprezintă interesele care care i-au votat? Nu. Eu cred că trebuie modificată legea – ai părăsit barca, pur și simplu ai pierdut mandatul iar supleantul urcă după dumneata. Cetățenii ne-au votat bazându-se pe politica noastră, deci noi trebuie să rămânem fideli cauzei.

Vorbeați despre legislație. Unde ar trebui să intervină PSD?

Nicola Rîjnoveanu: Ar trebui să intervină peste tot. Legi noi n-ar trebui să mai emitem pentru că nu este cazul. Noi trebuie doar să îmbunătățim calitativ cuprinsul unor articole, în așa fel încât ele să fie aplicate fără echivoc, fără a mai putea face contestație. Articolele ar trebui să fie tranșante, în așa fel încât lumea să le înțeleagă, să le respecte.

Rămâneți, domnule Râjnoveanu, primarul tuturor. Ce mesaje aveți pentru oameni?

Nicola Rîjnoveanu: Întotdeauna am avut încredere în cetățenii din comuna Roseți. Repet, cetățeanul din comuna Roseți știe să evalueze faptele și ceea ce a fost făcut în 4 ani. Eu le mulțumesc pe această cale tuturor cetățenilor din comuna Roseți, le urez multă sănătate și încredere că eu voi realiza ceea ce mi-am propus. Sunt primarul tuturor locuitorilor din comuna Roseți.

INTERVIUL VIDEO poate fi urmărit la – AICI

5 1 vote
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Societatea Drumuri și Poduri Călărași scoate bunuri la licitație

Brutarul pervers riscă ani grei de pușcărie pentru cele 4 infracțiuni comise