in

VIDEO. Nelu Tatu și consilierii locali depun jurământul pentru noul mandat

Marți, 20 octombrie a.c., la Primăria Vâcelele a avut loc ceremonia de depunerea a jurământului de constituire a consiliului local și intrare în exercitate a edilului. Nelu Tatu a câștigat alegerile din 27 Septembrie cu o majoritate impresionantă. Cei 11 consilieri locali aleși și-au depus jurământul de credință tot astăzi. Delegat din partea Instituției Prefectului Județului Călărași a fost Stan Ion, subprefectul județului.


Participanții au avut scurte declarații privind implicarea acestora în rezolvarea unor probleme locale, utile comunității. Nelu Tatu a fost reales cu o majoritate impresionantă de voturi, demonstrând încă o dată că aici la Vâlcelele este urmat omul și mai puțin partidul promovat.

 

Componența consiliului local al comunei Vâlcelele este sub următoarea structură: 7 consilieri PSD, 3 consilieri PPUSL și un singur mandat de consilier PNL.


Cetățenii îl descriu de Nelu Tatu că fiind un om implicat în dezvoltarea localității, toate acestea fiind posibile cu ajutorul președintelui CJC Călărași, Vasile Iliuță.

Edilul reales va continua programul de asfaltare, de extindere a rețelei de apă și canalizare. Cea mai utilă investiție, anume noul Cămin Cultural va fi dat în funcțiune în curând, aici urmând a se desfășura după de pandemia va trece… evenimente cultural – artistice, prezentări de filme, un club pentru pensionari, activități școlare.

Nelu Tatu a reușit să-și apropie fermierii și întreprinzătorii locali care îl sprijină în toate demersurile sale. Alături de primar sunt și preoții – oamenii bisericii.

Tatu a declarat că realegerea sa este o mare onoare dar și o foarte mare responsabilitate pentru mandatul ce va urma, în care dorește ca localitatea să fie printre cele fruntașe din județ. “Prosperitatea se realizează prin multă muncă și mai ales prin comunicare cu oamenii. Suntem datori generațiilor de copii, viitorul comunei noastre să le asigurăm condiții de care să se bucure. Împreună putem reuși!”- a declarat Nelu Tatu.

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Alcoolemie fantastică la un tânăr fără permis, care s-a răsturnat spectaculos cu mașina pe A2: 3,15 la mie

Fundeni: Gheorghiță Cărtușanu: “Alegerile au trecut. La muncă!”