in

VIDEO. Mesajele social-democraților călărașeni cu ocazia Sărbătorilor de Paște

Organizația -Partidului Social Democrat Călărași a organizat o acțiune de ajutorare a familiilor nevoiaşe din judeţul Călăraşi, în Săptămâna Mare, oferindu-le pachete consistente cu alimente pentru Paşte. Joi, 29 aprilie, PSD Călăraşi a organizat o conferință de presă în cadrul căreia s-a punctat  această acțiune umanitară. Totodată, toți parlamentarii și directorii de deconcentrate prezenți la conferință au ţinut să adreseze cetăţenilor judeţului Călărași mesaje cu ocazia Sărbătorilor Paște.

Vasile Iliuţă / preşedintele PSD Călăraşi: “În Săptămâna Patimilor, cu toții ne gândim la cei de lângă noi. Ne gândim la locuitorii judeţului Călăraşi, la cei care sunt în mare necaz, sunt în nevoie. Preocuparea noastră, în Săptămâna Mare, va fi să alinam durerea unor familii nevoiaşe. Multumesc colaboratorilor! Pe această cale, trebuie să mulțumim celor care au fost darnici. Toate subordonatele Consiliului Judetean au participat la această colectă pentru binele nevoiaşilor din judetul Călăraşi. Nu numai Consiliul Județean, ci şi administratiile locale ale PSD, reprezentate de primari, se preocupă pentru ca cei aflați în nevoie să primească pachete pentru masa de Paşte. Este Săptămâna Mare, Săptămâna Patimilor. Acest lucru trebuie să ne ofere bunătate, toleranţă şi transmitem, pe această cale. celor care sunt aleşi, celor care sunt în fața populației cetăţenilor judeţului Călăraşi, să fie toleranti, buni şi să înțeleagă că menirea noastră este să facem bine cetăţenilor, pentru că ei ne-au pus pe funcții, ei ne-au ales. Pentru toate acestea, Organizația Județeană a PSD Călăraşi urează tuturor Paste Fericit”.

Samoila Ion / secretar executiv al PSD Călăraşi: “Am făcut o analiză şi astăzi, am luat legătura cu preşedinții organizațiilor de partid şi, imediat după conferinta de presă, o să fim prezenți în majoritatea localităților. Am hotărât, cu preşedinții de organizatii, ca niste familii care sunt într-o situație mai dificilă să primească, din partea noastră, cadouri. PSD, de-a lungul timpului, a dovedit că este aproape de oameni. Vrem, în limita posibilitatilor, să putem sa ii multumim pe cei care în ziua de Paşte nu au aceste posibilităţi şi ne-am gândit să facem această acțiune la nivelul întregului judet. Tuturor călărăşenilor le doresc Paste Fericit”.

Marcel Nuţu /  S.C. EcoAqua S.A. Călăraşi: “Va salut din partea colectivului de la Ecoaqua Călăraşi. Doresc tuturor concetățenilor noştri să aibă un an bun, cu

sănătate, cu belşug. Suntem lângă dumnealor, vrem să avem un serviciu prompt şi apropiat de cetăţean. Ca o informatie tehnică, putem spune că s-a predat SF-ul către consultanță. Este purtător de 265 de milioane de euro, cu care o să dezvoltăm comunitatea spre ridicarea nivelului de trai al concetăţenilor noştri. In rest, mai avem nişte proiecte care să aducă mai multă echitate pentru concetățeni vizavi de tarifare”.

Deputat PSD / Dumitru Coarnă: Social-democrația înseamnă apropiere de oameni. Suntem într-o zi de joi, joia din Săptămâna Mare. Cred că trebuie să ne amintim semnificația acestei zile. Este ziua în care Mântuitorul spală picioarele celor 12 ucenici. Este ziua în care vorbim despre cina cea de taină, despre rugăciune şi ziua în care Mântuitorul a fost vândut contra sumei de 30 de arginti fariseilor şi cărturarilor din lerusalim. Trebuie să avem grijă la aceste evenimente pentru că, până la urmă, înseamnă apropierea clară a Mântuitorului de oameni. Practic, s-a sacrificat pentru ca noi să înțelegem aceste mecanisme, de aceea trebuie să fim apropiați de oameni. Eu multumesc tuturor pentru încrederea pe care mi-au acordat-o şi mă refer la alegătorii din judetul Călăraşi. O să încerc, atât cât pot eu şi atât cât voi fi lăsat din toate perspectivele, să înteleg problemele oamenilor şi să vin cu soluții clare pentru a rezolva aceste probleme, adică să depăşim faza de la vorbă la faptă, să venim cu acel element pe care şi Mântuitorul lisus Hristos I-a încercat şi pentru care a şi plătit: apropierea de oameni şi adevărul. Adevărul eliberează. De aceea, eu o să încerc, atât cât pot, så enunt adevărul şi să sprijin cetățenii judeţului Călăraşi. Gânduri bune, Sărbători Pascale fericite, să dea Dumnezeu sănătate şi mult noroc să avem cu toții. Doamne ajută”.

Senator PSD / Nicuşor Cionoiu: “Vă doresc Paşte Fericit, Sărbători Pascale liniştite! Vreau ca în această perioadă să uităm că suntem politicieni şi să ne aducem aminte că suntem români. Doresc ca toţi dintre noi să ne aducem aminte că sunt familii nevoiaşe, copii dotați, copii care trebuie ajutați, sprijiniți. As vrea ca toți oamenii care pot oferi ceva, în această perioadă, să fie aproape de oamenii nevoiaşi pentru a le face sărbătorile mai bune, mai liniştite”.

Marius Dulce / preşedintele  PSD Municipiul Călăraşi: “In această săptămână, am uitat de politică. Suntem oameni, trebuie să devenim mai buni, trebuie să fim aproape de semenii noştri, iar organizația municipală deja a început o campanie, ‘Suflet pentru suflet. Am identificat familii nevoiaşe, care vor primi de la noi un semn de bunătate, pentru că trebuie să ne gândim ca fiecare să aibă pe masă, în ziua de Paşte, o bucată de cozonac. Noi, social democrații, nu facem altceva decât să fim lângă oameni, pentru că aşa suntem construiți. Mai departe, vom läsa faptele noastre să vorbească şi nu închei înainte de a ura un Paşte liniştit, cu sănătate, alături de cei dragi. Aveți încredere în noi, pentru că ceea ce am promis, vom face”.

Deputat PSD / Constantin Bîrcă: „Suntem în Săptămâna Patimilor. Eu, împreună cu colegii mei din Colegiul 3. ne-am îndreptat atenția asupra familiilor nevoiaşe. Am încercat şi credem că vom reuşi să aducem puțin zâmbet în casele dumnealor. Împreună facem mici cadouri. Îmi doresc ca prin aceste gesturi mici, toți cei din Colegiul 3, din judetul Călăraşi, să aibă sărbători binecuvântate, liniştite, să beneficieze de împăcare, să fim îngăduitori unii cu ceilalţi. Vă doresc tuturor Paste Fericit”.

Mihäitä Beştea / preşedintele interimar al PSD Oltenița: “Dacă săptămâna trecută am fost preocupaţi de natură şi la nivelul judeţului Călăraşi am avut mai multe evenimente de ecologizare, săptămâna aceasta suntem preocupați de oamenii nevoiaşi din județul Călăraşi. Îi multumesc domnului preşedinte (n.r. Vasile Iliuţă), pentru că a avut ideea de a face o colectă la nivelul organizaţiei judeţene şi de a fi alături de cetățenii din județul Călăraşi, care au nevoie de sprijin din partea noastră. Împreună cu colegii mei, preşedinti de organizație din localitățile din Colegiile 4 şi 5, astăzi (n.r. 29 aprilie a.c.) şi mâine (nr. 30 aprilie 2021), voi fi prezent şi vom încerca să aducem puțină bucurie în casele unor nevoiaşi. Organizația Municipală PSD Oltenita, fiind, din punctul meu de vedere, a treia forță politică din PSD Călăraşi, după organizaţia județeană şi după organizația municipală Călăraşi, s-a mobilizat exemplar şi le multumesc, pe această cale, colegilor mei. Vreau să vă spun că avem pregătite peste 150 de pachete care vor merge numai către familiile nevolase din enita. Incher urându-le tuturor calărăşenilor un Paşte liniştit. fericit și cu multă sănătate. Acelaşi mesaj îl transmit şi oltenițenilor mei: Paște Fericit și tot binele din lume.”

Bogdan Mihai / manager Spitalul Județean de Urgenţă Călăraşi: “În această perioadă este clar că ne gândim, mai mult ca niciodată, la suferintele oamenilor. La Spitalul Județean de Urgentă marcăm acest moment printr-o mică recunoaştere a celor care se află în suferinţă. Astfel, le vom acorda o masă simbolică cu nişte cozonaci, ouă, dar toate vor fi venite sub egida spitalului. Este foarte important să întărim instituţiile şi lumea să le perceapă exact în sensul în care ele trebuie să funcționeze: pentru cetățean. Paşte Fericit”.

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Bazinul de înot didactic din Călărași ar putea fi deschis pe 15 iunie

IPJ Călărași scoate peste 600 de poliţişti în stradă în perioada Sărbătorilor Pascale