in ,

VIDEO. Marius Dulce: Redirecționăm din buget pentru amenajarea parcurilor și a locurilor de joacă

Primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, a vorbit într-o conferință de presă desfășurată pe 13 mai, despre reașezarea bugetului alocat municipiului după primirea banilor de la Guvern pentru plata personalului medical din centrele de vaccinare. Reașezarea constă în direcționarea clară a bugetului alocat pentru amenajarea parcurilor și a locurilor de joacă. De asemenea, primarul anunță finalizarea proiectelor de reabilitare a străzilor Zefirului și Luceafărului și își prezintă intenția de a asigura mobilitatea rutieră a orașului pe rute alternative pentru punerea în practică a proiectului de reabilitare a străzii București în anul 2022.

Primarul Municipiului Călărași, Marius Dulce: Au venit banii de la Guvern pentru medicii care se ocupă în centrele de vaccinare și asistenți, tot personalul medical. În același timp, dacă tot am făcut rectificarea că au venit aceste sume pentru medicii și asistenții din centrele de vaccinare, am reașezat puțin bugetul, în sensul că sumele care erau prevăzute pentru amenajare parcuri, locuri de joacă și echipamente pentru locurile de joacă, le-am așezat astfel încât să fie cu destinație clară pentru fiecare loc de joacă pe care noi l-am avut în vedere ca să știm exact ce avem. Bineînțeles că nici de data asta cei din opoziția locală, în speță PNL-ul, nu au votat această rectificare. Nu știu ce își doresc, nu știu ce vor să facă pentru Călărași, dar asta este treaba lor, nu este treaba noastră. Eu sper ca până la urma o să înțeleagă ca trebuie să lucrăm în interesul comunității, noi ne ținem de cuvânt, lucrăm în interesul comunității. Am terminat strada Zefirului, astăzi se termină și strada Luceafărului. Sper ca până pe 15 iunie tronsonul de la strada Cuza Vodă până la strada Pompieri să fie terminat și pe Grivița. Lucrăm în continuare pentru că ne dorim ca în acest an să terminăm strada Plevna, pentru că trebuie să pregătim pentru anul viitor când vom interveni pe strada București, să avem mobilitatea asigurată pe aceste două zone de intrare și de ieșire din oraș.

Vreau să le spun cetățenilor din Mircea Vodă că nu am uitat de dânșii, dar având în vedere că suntem în lista sinteză cu toate documentele conforme, verificate la CNI, avem certitudinea că toate forțele politice ne vor ajuta și că până în toamnă vom obține finanțarea pentru cartierul Mircea Vodă, respectiv asfaltarea cartierului Mircea Vodă, ce a mai rămas. Dacă nu se va întâmpla acest lucru, în toamnă vom prinde prin fonduri proprii și acest cartier pentru a-l asfalta, drept pentru care le cer să mai aibă puțină răbdare.

Am intervenit în parcarea de la Zoo, am mărit-o deja în zona aceea la nivel de piatră, pentru că și acolo se va interveni în momentul în care se termină licitația la CNI pentru terenul multifuncțional pe care-l facem acolo, cu gradene și tot ce trebuie, și atunci nu poți să asfaltezi acea parcare, dar o las la nivel de piatră pentru a nu mai fi acea aglomerație în zonă. Am intervenit iar pe parcări în zona ANL-urilor și avem mult mai multe de făcut. Nu am uitat nici de cei din Măgureni, respectiv strada Kogălniceanu pe care am reprofilat-o și bulevardul 1 Mai. O să intrăm la nivel de piatră pentru că și ele sunt date la CNI și atunci o să așteptăm până în toamnă. Dacă nu se întâmplă acest lucru, așa cum am spus, vom face pe fonduri proprii, cum facem și Plevna, Rahova și Viitor.

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

VIDEO. Ion Samoilă: Ei sunt cei care au votat împotriva comisiei de anchetă privind persoanele decedate de COVID-19

Bărbat din Călărași, condamnat la 5 ani, 4 luni pentru săvârșirea infracțiunilor de agresiune sexuală, influențarea declarațiilor și amenințare