in

VIDEO. Marian Iliuță, noul primar al comunei Vlad Țepeș a depus jurământul

Vineri, 30 octombrie 2020 Marian Iliuță (PSD), noul primar a depus jurământul la constituirea noului consiliu local. Din partea Prefecturii Călărași a asigurat delegat Savu Gabriela-Matilda. Ceremonia a fost decalată cu o intârziere de aproximativ 30 de minute, totul din cauza autoturismului care s-ar fi defectat pe drum. Marian Iliuță l-a înlocuit pe Constantin Mihalache, un primar care timp de 4 mandate nu a reușit să asfalteze deloc localitatea, deși guvernul a oferit pe tavă finanțare pentru toate localitățile care au solicitat prin proiecte PNDL. Astfel, com. Vlad Țepeș nu se poate compara din cauza degradării cu nici o altă localitate din jud. Călărași.

Evenimentul a fost asigurat de decanul de vârstă ales dintre consilierii locali și cel mai tânăr consilier. După ce secretarul comunei a citit documentul definitiv al Instanței de validare a listei de consilieri locali, aceștia au depus jurământul. A urmat cu depunerea jurământului de către noul primar. Marian Iliuță a fost răsplătit cu un ropot de aplauze, iar localnicii în vârstă i-au oferit trandafiri. Ei și-au reconfirmat încrederea în noul primar, despre care au afirmat că are foarte mult de muncă în localitatea unde PNL a fost departe de problemele lor.

După depunerea jurământului, primarul a mulțumit cetățenilor pentru încrederea ce i s-a acordat și le-a promis că își va respecta toate angajamentele. Urmează o perioadă de muncă a spus acesta indicând proiecte de asfaltare, de extindere a rețelei de apă și canalizare, introducerea a gazelor în localitate. Prioritare sunt reabilitarea parcurilor și localității degradate sub administrația liberală, salubrizarea localității de gunoaie… s-a exprimat noul primar cu încredere în echipa de consilieri locali cărora le-a cerut să îl susțină pentru binele și dezvoltarea localității.

La eveniment a participat Samoilă Ion, reprezentant al PSD Călărași, deputații Sorin Vrăjitoru, Cristian Sefer, dar și noii candidați, respectiv cel mai probabil viitorii deputați ai PSD Călărași Dumitru Coarnă și Bîrcă Constantin. Aceștia au prezentat buneleintenții pentru dezvoltarea localităților din tot județul Călărași și în special a celor unde administrația liberală nu s-a implicat pentru rezolvarea unor probleme locale. Ion Samoilă a arătat că vremea luptelor politice s-a terminat pentru consilieri. Aceștia trebuie să concure pentru dezvoltarea localității prin implementarea proiectelor prezentate de noul primar. Echipa Vasile Iliuță va coordona toate eforturile acestora, cu sprijin de specialitate juridic, economic dar mai ales proiecte.

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PSD/ Deputatul Cristian Sefer, despre modificările aduse legislatiei privind ajutorul localităților urbane de dimenisiuni mici

Crima în Cuza Vodă: Un bărbat de 42 de ani și-a omorât soția cu toporul, apoi s-a spânzurat