in

VIDEO. Lucrări de modernizare loc de joacă Parcul Central

Primăria Municipiului Călărași a lansat un program de reabilitare și modernizare a locurilor de joacă pentru copiii din oraș și nu numai. Tot echipamentul a fost schimbat, începând de la leagăne, cățărătoare din plasă, tunel, până la figurine marine ce aparțin tematicii. Siguranța celor mici a fost pe primul loc în planul responsabilitor, motiv pentru care s-a turnat covor multicolor de tartan și au fost luate toate măsurile de siguranță.

Marius Dulce / PMC: Lucrările de amenajare şi modernizare a locului de joacă situat în Parcul Central s-au finalizat. Este o promisiune onorată, pe care am făcut-o copiilor noștri, aceștia având nevoie de un loc de joacă modern unde să se simtă bine și în siguranță.

În 2022, intenţionăm să investim mai mult decât am făcut-o anul acesta. Am stabilit şi celelalte locuri de joacă pe care urmează să le modernizăm. Suma ce va fi alocată de la bugetul local pentru executarea lucrărilor aferente va fi de peste 1 milion de lei. Modernizarea reală a Călărașiului #continuă!Ne ținem de treabă și de cuvânt!” – se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Călărași
0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PSD / Senatorul Nicușor Cionoiu: Am atras atenția asupra exodului masiv din rândul tinerilor din județul Călărași!

PSD / Constantin Bîrcă: Starea agriculturii la bilanțul culesului