in

VIDEO. Locuri de joacă în curs de modernizare

Primăria Municipiului Călăraşi a lansat un program de reabilitare şi modernizare a locurilor de joacă pentru copiii din oraş. Astfel, de câteva zile au început lucrările de amenajare şi modernizare a spaţiului situat în Parcul Central (lângă Queen) care va beneficia de echipamente noi cu tematică marină (leagăne, căţărătoare din plasă, tunel transparent, figurine pe arc reprezentând animale marine) având un design atractiv, în culori vesele, precum şi de tartan turnat multicolor, destinat siguranţei celor mici.
Investiţia, susţinută integral cu fonduri de la bugetul local, se va realiza pe o suprafaţă totală de 435 mp şi se ridică la 373.740,18 lei (TVA inclus). Lucrările de execuţie vor fi finalizate până la 31 decembrie 2021. Conform prevederilor contractuale, perioada garanţiei de bună execuţie este de 36 de luni de la data efectuării recepţiei. Dotările beneficiază de garanţie, suport tehnic şi service gratuit pe o perioadă de 24 de luni de la data finalizării montajului acestora, au anunţat reprezentanţii Primăriei Călăraşi.

Marius Dulce, primarul mun. Călărași: Modernizarea locurilor de joacă pentru copiii din municipiul nostru, obiectiv pe care l-am declanşat în urmă cu o lună se derulează conform graficului asumat.
Lucrările de amenajare şi modernizare a spaţiului de joacă din Parcul Central (de lângă Queen) se apropie de final. Cel mai probabil, la mijlocul săptămânii viitoare, această locaţie va fi redată copiilor.
Concomitent, se desfăşoară lucrări similare şi la Parcul Big, Zona 1 şi respectiv Zona 2, urmând ca până la finalul anului să fie modernizate şi locurile de joacă din parcurile Florilor şi Năvodari.
În toate aceste locaţii menţionate se va turna tartan multicolor şi se vor monta echipamente noi, moderne care conferă un grad sporit de siguranţă celor mici.
Sunt promisiuni făcute în campania electorală, pe care le vom duce la bun sfârşit. Nu uităm pe nimeni, mai ales pe copiii şi nepoţii noştri. Modernizăm Călăraşiul!
 
0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

VIDEO. Sens giratoriu temporar, în intersecția de la 5 Călărași

Mesajul primarului Marius Dulce la un an de la alegeri