in

VIDEO. Ion Samoilă, noul președinte al Consiliului Județean Călărași

Ion Samoilă este noul președinte al Consiliului Județean Călărași începând cu data de 18 septembrie 2020. Consilierii județeni adunați astăzi în sala de ședințe au votat în unanimitate propunerea făcută de social-democratul Sergiu Manole. 

Șefia pe care a asigurat-o prin interimar domnul Valentin Barbu (PNL) s-a sfârșit. Surse din rândul consilierilor județeni spun că schimbarea era absolut necesară, acuzându-l pe Barbu că suține “jocurile politice” ale Partidului Național Libera, prin faptul că multe proiecte inițiate erau respinse de PNL, incusiv proiectul de Hotărâre prin care cei 800 de salariați ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Călărași,  au rămas fără salarii. Situație similară și la clubul de fotbal AFC Dunărea Călărași.

Vasile Iliuță: “Majoritatea consilierilor județeni, PSD și o parte PNL, a votat astăzi plata salariilor pentru cei 800 de angajați ai DGASPC Călărași. Criza declanșată de PNL la Protecția Copilului TREBUIE SĂ SE OPREASCĂ! Așteptăm ca aparatul de specialitate al Consiliului Județean Călărași și cel al Instituției Prefectului să înceapă demararea procedurilor pentru rezolvarea acestei situații fără precedent. Îl somez public pe prefectul Marian Stoica să-și respecte atribuțiile funcției și să nu se mai implice în jocul politic!”. 

Vasile Nedelcu, consilier județean: “Este un pas înainte, responsabil. Astăzi am dovedit ca am intrat în legalitate. Am pus pe ordinea de zi proiectele care au fost ilegal convocate de vicepreședintele Barbu. Astăzi avem un președinte legal!”

1

0 0 vote
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

VIDEO. Vasile Iliuță, despre modul în care sunt hărțuiți candidații PSD de către PNL prin diferite instituții

COMUNICAT DE PRESĂ – CJCC Călărași