in

VIDEO. Incendiu într-un apartament din Călărași. Mai multe echipaje ISU au intervenit și au salvatat viața a trei persoane

 

Un incendiu violent a avut loc in această dimineața (30 mai 2020)  într-un apartament din blocul  M16 din  zona Orizont, municipiul Călărași. Trei persoane au fost salvate la timp de pompierii ISU Călărași.

Incendiul a avut loc la etajul trei al blocului, iar apelul prin 112 a fost efectuat de un locatar, polițist de meserie, care a simțit miros puternic de fum ce venea din scara blocului. Polițiștii au sosit la fata locului și au constatat că din apartamentul respectic iese un fum gros și înecăcios.
Flăcările erau vizibile din curtea interioară a blocului. Intevenitia pompierilor a început in jurul orei 03:00 dimineața și a durat mai bine de o ora și jumătate. Au fost evacuate persoanele de la etajele 3 și 4. Din aparatamentul incendiat au fost salvate 3 persoane: o bătrâna de peste 70 de ani, un bărbat de aproximativ 50 de ani și o persoana de aprox. 25 de ani cu probleme de natura psihică, după cum susțin vecinii.
Pompierii au spart ușa apartamentul și au început căutările posibilelor victime. In sprijinul pompierilor au fost implicati atât jandarmi cat și polițiști. Vecinii au oferit informații echipelor de salvare privind membrii din locuință. Focarul a fost identificat in una din încăperi și lichidat rapid.
0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Un tânăr călărășean și-a împlinit visul de a lucra în jandarmerie. Face practică acasă după ce a fost admis

Secretarul de Stat al MTS, Dragoș Coman: “Este datoria noastră să venim în întâmpinarea talentului lor și să îi sprijinim în a deveni performerii zilei de mâine”