Connect with us

Știri

VIDEO. Gropile de pe strada Oborului, comparate cu cele provocate de bombardamentele Rusiei

Published

on

În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Călărași din 28 februarie 2023, un cetățean din municipiul Călărași care locuiește pe strada Oborului s-a prezentat în fața autorităților locale pentru a aduce la cunoștința acestora situația neplăcută pe care a constatat-o privind mizeria de pe stradă, provocată atât de oamenii din zonă, cât și de lucrările de modernizare a rețelei de apă și canalizare.

„Locuiesc pe Oborului, acea stradă bombardată de Ruși. S-a mutat Lituania acolo…ce să facem? Am venit la dvs. de dimineață. Măcar mizeria s-o scotă de acolo și niște piatră în gropi. Pe zi ce trece se adâncesc. E dezastru.” a precizat cetățeanul prezent în cadrul ședinței consilierilor locali din 28 februarie.

Bărbatul a subliniat faptul că, din cauza lucrărilor ce se efectuează în zonă, strada a devenit impracticabilă, iar mizeria a devenit o problemă majoră pentru locuitorii din zonă. De asemenea, bărbatul a atras atenția asupra comportamentului unor cetățeni care nu mențin curățenia domeniului public și aruncă gunoiul pe stradă.

Situația descrisă de bărbat nu a fost pusă la îndoială de către primar. Mai mult, edilul Marius Dulce a solicitat Serviciului Public Pavaje Spații Verzi să intervină în zonă pentru o igienizare. Situația este complicată și din cauza lucrărilor ce se efectuează în zonă pentru introducerea rețelei de canalizare și apă curentă, dar și din cauza cetățenilor care nu mențin curățenia domeniului public.

Știri

Accident rutier în Independența, un autoturism s-a răsturnat

Published

on

În noaptea de joi seara, spre miezul nopții, un alt eveniment rutier a avut loc în comuna Independența din județul Călărași. Un autoturism condus de un tânăr s-a răsturnat între comuna Independența și satul Potcoava. La fața locului au intervenit imediat mai multe echipaje de pompieri din cadrul ISU Călărași.

Din fericire, doar o singură persoană a fost rănită ușor în acest accident de mașină. Echipajele de intervenție au acordat primul ajutor victimei și au evaluat starea de sănătate a acesteia. Victima, un tânăr, a fost preluată și transportarea la spital. Cauza accidentului este încă neclară, dar poliția a demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Continue Reading

Știri

Autoturism în flăcări din cauza unei defecțiuni la motor

Published

on

În această seară, în jurul orelor 22:30, un autoturism a fost cuprins de flăcări în satul Stancea, comuna Spanțov. Martorii au observat un fum gros și o lumină roșie în zona respectivă, iar imediat au apelat serviciul de urgență.

La fața locului a fost solicitat sprijinul pompierilor militari din cadrul ISU Călărași, care au intervenit cu promptitudine cu mai multe autospeciale dotate cu apă și spumă pentru a lichida incendiul. Echipajele de intervenție au reușit să stingă focul în aproximativ 30 de minute, iar vehiculul a fost în mare parte distrus în partea din fața, zona motor.

Din fericire, nu au fost raportate victime în urma acestui incident. Cauza incendiului este încă necunoscută și va fi investigată de autoritățile competente.

Misiunea este în dinamică la acest moment. În curs de actualizare!

foto: ilustrativ

Continue Reading

Știri

Accident rutier în Călărași, patru persoane implicate

Published

on

Un nou eveniment rutier a avut loc în această seară în municipiul Călărași, în jurul orelor 22:00, la intersecția străzilor Progresul și Gheorghe Lazar. Două autoturisme s-au acroșat, din cauza nerespectării indicatoarelor rutiere care reglementează prioritatea de trecere în intersecția respectivă.


Potrivit datelor preliminare, patru persoane au fost implicate în accident, dintre care o femeie și un bărbat au avut nevoie de îngrijiri medicale. La fața locului a intervenit un echipaj SMURD, care a acordat primul ajutor celor care au avut nevoie.


Autoritățile au intervenit rapid, iar circulația în zonă a fost îngreunată pentru o perioadă scurtă de timp. Din fericire, nu s-au înregistrat victime grave în urma acestui accident.

Continue Reading

Cele mai accesate articole