in

VIDEO. Gheorghiță Cărtușanu a depus jurământul alături de consilierii locali

Marti, 27 oct. 2020 reprezentantul guvernului delegat de Instituția prefectului Călărași a reconfirmat voința alegătorilor de la alegerile locale din 27 sept 2020 de a avea primar al comunei Fundeni pe  social-democratul Gheorghiță Cărtușanu. În prezența președintelui executiv al PSD Călărași, Samoilă Ion, și a altor 9 consilieri locali au depus jurământul. Evenimentul a avut loc la Școala Generală nr. 1 din Fundeni în sala de sport, una dintre cele mai mari școli din nord vestul județului pe care primarul Cărtușanu a modernizat-o la standarde europene.

Viitorul Consiliu local are tot majoritate PSD, 6 consilieri fiind social democrați și 3 PNL. De la PSD au depus jurământul Dragnea Vasile, Gogonea Alexandrina, Ivan Lenuța, Ștefan Petre, Ștefan Vasile și Vlaicu Aurică Ion. De la PNL au depus jurământul Alexandru Anghel, Gavrilă Nicolae și Gavrilă Ștefan. Consiliul local este unul din forurile care concură la dezvoltarea localității. Colaborez cu toți consilierii locali, importante sunt proiectele și propunerile tuturor pentru dezvoltarea localității noastre.

“Mai avem mult de lucru împreună” a spus Gheorghiță Cărtușanu amintind de proiectul lucrărilor de introducere a gazelor în localitate. Pe lista de activități a Consiliului Local Fundeni stau reabilitarea Căminului Cultural, construirea unei noi baze sportive tip 1 în localitate. Cărtușanu va realiza terenuri sportive în incinta Școlii Generale nr. 1, va demola și reconstrui grădinița din curtea acestei școli. El a declarat că prioritate este finalizarea asfaltărilor din localitate unde în fiecare an asfaltează minim 10 km de străzi, mai având doar câteva. Prioritar este realizarea unui sistem eficient de tratare a apei și pompare a acesteia în cartierele mărginașe dar și extinderea canalizării.

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PNL/ Ciprian Pandea: Investițiile publice în infrastructura de sănătate a județului Călărași vor continua

Grav accident rutier pe DN3A între Perișoru și Ștefan cel Mare, soldat cu decesul unei persoane