in

VIDEO. Femeie lovită de un biciclist minor, în parcul Dumbrava

Astăzi după-amiaza, în parcul Dumbrava din municipiul Călărași, o femeie în vârstă de cca. 40 ani a fost lovită de un biciclist neatent. La locul unde s-a petrecut incidentul s-au adunat o mulțime de oameni, majoritate curioși de cele întâmplate.

La fața locului a ajuns de de urgenţă un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Călărași pentru a acorda îngrijiri medicale victimei. Femeia acuza dureri la unul din membrele inferioare, în zona gleznei. Echipajul de la S.A.J. a intervenit, imobilizând glezna cu o atelă. Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Călărași pentru investigații și îngrijiţi de specialitate.

Martorii spun că biciclistul, (minor se sex feminin- cca. 9 ani) a venit în spre femeie, neavând timp să frâneze, dezechilibrând-o de pe tocuri. Un echipaj de poliție s-a deplasat cu promptitudine în parcul Dumbrava pentru a face cercetări. Urmează să se stabilească cine se face vinovat pentru acest incident.  În cauză a fost deschis dosar pentru vatamare corporală.

Acest articol este în curs de actualizare…

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Total votes: 3

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 33.333333%

Downvotes: 2

Downvotes percentage: 66.666667%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimă oră: Operațiune de salvare pe Transfăgărășan, două mașini surprinse de avalanșă. O persoană rănită

Cultura micilor și a cârnaților, la Călărași – Flori de Mai – ediția XXX