Connect with us

Știri

VIDEO. Femeie lovită de un biciclist minor, în parcul Dumbrava

Published

on

Astăzi după-amiaza, în parcul Dumbrava din municipiul Călărași, o femeie în vârstă de cca. 40 ani a fost lovită de un biciclist neatent. La locul unde s-a petrecut incidentul s-au adunat o mulțime de oameni, majoritate curioși de cele întâmplate.

La fața locului a ajuns de de urgenţă un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Călărași pentru a acorda îngrijiri medicale victimei. Femeia acuza dureri la unul din membrele inferioare, în zona gleznei. Echipajul de la S.A.J. a intervenit, imobilizând glezna cu o atelă. Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Călărași pentru investigații și îngrijiţi de specialitate.

Martorii spun că biciclistul, (minor se sex feminin- cca. 9 ani) a venit în spre femeie, neavând timp să frâneze, dezechilibrând-o de pe tocuri. Un echipaj de poliție s-a deplasat cu promptitudine în parcul Dumbrava pentru a face cercetări. Urmează să se stabilească cine se face vinovat pentru acest incident.  În cauză a fost deschis dosar pentru vatamare corporală.

Acest articol este în curs de actualizare…

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri

Modelu: “Împărțim ce găsim”. Puști prinși în flagrant în timp ce încercau să spargă o mașină

Published

on

Se înmulțesc cazurile cu minori care sparg maşini. Trei adolescenţi din comuna Modelu, județul Călărași, au fost surprinși de o femeie, cu câteva fracțiuni de secundă, înainte să spargă una dintre mașinile care le ieșise în cale.

“Împărțim tot ce găsim”

“Atenție la acești 3 puștani! Nu m-au vazut in curte si discutau cum să deschidă mașinile vecinilor si cum împart, in funcție de ce găsesc. I-am lăsat sa se îndepărteze puțin și am ieșit cu camera pornită. Acum 10 minute erau pe strada Macului si au plecat, făcând stânga spre restaurant.” – a relatat femeia care a reușit să le strice planul celor trei.

Continue Reading

Știri

ATENȚIE, șoferi: Cod Galben de ceață, se formează ghețuș pe carosabil!

Published

on

Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului Călărași a transmis sâmbătă seara, o atenționare care vizează intrarea în vigoare a unui cod galben de ceață, valabil începând de la ora 23:00 până  duminică dimineața orele 06:00.

⚠️ COD GALBEN – local ceață care determină scăderea vizibilității sub 200m, izolat sub 50m, ce va favoriza, în funcție si de condițiile locale, formarea ghețușului.

⏱️ Interval valabilitate: 26.11.2022 ora 23:00 – 27.11.2022 ora 05:00. ISU Călărași

Continue Reading

Știri

Prima zi de weekend: două accidente rutiere în municipiul Călărași

Published

on

Prima zi din acest weekend, începe, din păcate, cu două evenimente rutiere în municipiul Călărași, ambele produse pe fondul neacordării de prioritate.

Primul eveniment rutier a avut loc  sâmbătă dimineață, în jurul orelor 08:00, la intersecția străzilor Dobrogei și Plevna din municipiul Călărași, unde două autoturisme, un Logan și un taxi, au intrat în coliziune după ce unul dintre șoferi a pătruns în intersecție fără să se asigure suficient. Evenimentul nu a înregistrat victime, ci doar pagube materiale.

Cel de-al doilea incident rutier a avut loc pe Prelungirea Sloboziei, orele 10:30, în dreptul unei spălătorii auto cu jetoane, produs din cauza unui șofer care nu a acordat prioritate de trecere unui conducător auto care se deplasa regulamentar pe sensul de mers Prelungirea Sloboziei – Călărași. Nici în acest eveniment rutier nu au fost înregistrate victime.

foto: stânga / Serban Eugen – Info (Trafic) Călărași

 

 

 

Continue Reading

Cele mai accesate articole