in

VIDEO. Familia Iliuță a donat 35 de paturi automatizate Spitalului Județean din Călărași

Miercuri, 6 noiembrie a.c., Spitalul Județean de Urgență “Dr. Pompei Samarian” din Călărași a primit o nouă donație. Fiul cel mare al președintelui CJ Călărași, Claudiu Iliuță, a donat anul acesta, prin firma deținută de el și familie, un număr de 35 de paturi automatizate care au fost repartizate pe mai multe secții din unitatea medicală ce se află în subordinea administrației județene.

Managerul spitalului din Călărași MIHAI Daniela alături de directorul medical dr. NĂSTURICĂ Adela și medicul-șef al secției de cardiologie au fost împreună cu familia președintelui CJ Vasile Iliuță și au vizitat principalele secții care au fost dotate cu paturi automatizate.

Interesat ca de obicei de condițiile pacienților din spital, Vasile Iliuță a discutat cu pacienții pe care i-a întâlnit în saloane și pe holurile secțiilor.

Totodată, jurnaliștii au profitat de prezența și disponibilitatea președintelui Iliuță și a managerului Daniela Mihai și au adresat mai multe întrebări legate de alte situații cunoscute din unitatea medicală. S-a evidențiat intenția și preocuparea CJ de a realiza un nou corp în spital prin fonduri oferite de Guvernul României, cât și alte investiții ce urmează a fi făcute în următoarea perioadă.

“Investițiile în aparatură și aducerea de cadre medicale de specialitate reprezintă o prioritate pentru noi.” – spune managerul Daniela Mihai

Președintele CJ Călărași Vasile Iliuță a publicat, pe o rețea de socializare, o postare în care a explicat că gestul făcut de fiul și familia sa nu se dorește a fi ceva de lăudat, ci vrea să arate că ar putea fi un exemplu de urmat. Iată postare integrală:

Vasile Iliuță: Prieteni,

Un bine se face în liniște, însă vreau ca familia mea să fie un exemplu pentru oamenii de afaceri din județul Călărași. De astăzi, alături de Asociatia Salvați Copiii și de domnul Marius Căprilă, m-am inscris pe lista „oamenilor faptelor bune” de la Spitalul Județean Călărași. Familia mea, prin SC ILDU, a donat 35 de paturi noi, moderne, confortabile, în valoare de 35.000 de euro.

Pe lângă investițiile pe care Consiliul Județean Călărași le derulează la unitatea spitalicească, și noi putem contribui la sporirea confortului pacienților.

Lista rămâne deschisă!

Reacțiile și comentariile postării au fost cu sutele, majoritatea oamenilor au apreciat pozitiv intenția familiei Iliuță privind donația făcută.

Gologan Cana DorinaFelicitări! Ați rămas același om pe care l-am cunoscut cu mulți ani la înființarea fermei la Vâlcelele!

Aurel PeicuMulțumim, domnule Președinte!
Sunteți un exemplu atât pentru oamenii de afaceri, cât pentru anumiți bugetari.

Ionel Ciobanescu Felicitari Domnule Presedinte! Respect si admirartie pentru gestul de mare generozitate! Si mai stim ca nu este singurul gest din partea Dvs.!

Radu Druncea Bunatatea este o trăsătură a oamenilor cu suflet nobil. Cinste Dumneavoastră!

Catalin Mihai Vintila Felicitări Domnule Președinte!Toate să fie spre folosul oamenilor și slava lui Dumnezeu!

Iulia Pantazi Un exemplu de urmat! Respect! Si daca mai multi dintre noi am face la fel, probabil societatea noastea ar fi mai castigata, ar fi o normalitate a gesturile simple dar cu mare efect in viata de zi cu zi a semenilor nostri!

Steluta Diaconescu Domnilor,spitalul are nevoie de medici dedicati.Sunt sectii sustinute de asistente.Eu sunt un pacient al acestui spital care cu bunavointa ,dnei Doctor Nasturica m am pricopsit in urma unui ifarct frt.mare cu o inima care lucreaza o parte 30 la suta si o alta 50 la suta ,doua stenturi si o coronara terminata si asta ptr.ca am o ,,varsta,,.Va rog faceti,,curatenie,, daca doriti sa fiti ,,laudati,,.

Marian Arsenoiu Felicitari dumneavoastra, familiei dumneavoastra , asociatiei Salvati Copiii si Domnisoarei Dana Mihai care ,fara lipsa de modestie , este un foarte bun om si un prieten de nadejde

Matei Gabriel Felicitări! Țineți-o tot așa! Poate puteți face în așa fel încât pe viitor calitatea serviciilor medicale și a hranei pacienților din spitalul nostru să se îmbunătățească!

Cornelia Ciutacu Felicitari! Sunteti minunati! Intotdeauna aproape de oameni, de bucuriile lor, de necazurile lor. Fara nicio obligatie fata de cineva Vasile Iliuta sare in ajutor oamenilor nu numai material ci si cu un sfat, cu o prietenie frumoasa si cu multa recunostiinta pentru cei in varsta dar si cu dragoste pentru copii si tineret. Imi sunteti dragi!

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Consiliul Județean Călărași continuă dotarea ISU Călărași. O macara de 60 de tone a intrat în dotarea pompierilor

Un candidat la preşedinţia României a fost dat dispărut